Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plusz izgalmat jelentene nektek ha olyan Nőt dughattok akiről tudható hogy már anyuka ? Ha igen akkor miért ?
8. Azért ez így eléggé felszínes.
Ahhoz azért 10/10nek kellene lenned neked is :D..
15. Felszínes lenne? Tegyük fel, hogy az. És?! Engem nem zavar.
A kérdésnél nem láttam olyan megkötést, hogy a felszínes válaszok hanyagolhatók lennének. Ahogy olyat sem, hogy 10/10-nek kéne lenni minden válaszolónak. Ebből adódóan lehetek akár 0/10 is.
Amit leírtam az a személyes véleményem, az-az hogy számomra mi jelentene plusz izgalmat. Ugyan sajnálattal látom, hogy le lettem pontozva, de ettől még a véleményem nem fog változni.
Azért remélem, hogy akiknek nem tetszett az előző válaszom, azok egyből visszautasítanák az abban megfogalmazott, vagy ahhoz hasonló szituációkat is. 😉
Nem kérte senki, hogy ide írj, ha nem ez a véleményed. Nem te vagy a célközönség! Senki sem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy jaj, azonnal válaszolj, mert ha nem.. :)
A kérdésben is ott van -higy ne alaptalanul írjam azt, amit- hogy miért?
Nem azt mondom,hogy nincs joga ide írni annak, akinek negatív véleménye van. De ha van is véleményed -ami olyan mint a segglyuk, tudjuk- akkor legalább kulturáltan fejeznéd ki magad. Persze, ez már az intelligencia alapköve, hogy ki mennyire kulturált, stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!