Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így érdemes lenne belemenni?
ha bizonytalan vagy, akkor nem!
Ha akarsz beszélni róla, írj!
Ez szerintem azt jelenti hogy benne lenne de nem meri így kimondani.
Tőled függ szerintem. Ha képes vagy élvezni akkor lehet egy érdekes jó élményetek. Ha nem akkor pedig egy szörnyű élmény.
Ha bele is mentek akkor is meg kéne beszélnetek hogy bárki bármikor kiszálhat ha meggondolná magát. Ez lehet egyértelmű de nem árthat beszélni róla 4esben hogy aztán ne legyen sértődés ha közben meggondolnád magad és inkább távoznál.
#5 Igen ez így van. Ő benne lenne de mivel tudja, hogy én sokkal inkább vagyok aki agyal ilyennen így nekem adta a döntést
#6 Igen
Szerintem beszéljétek át ezt kettesben és csak utána döntsetek arról, hogy belevágtok velük vagy nem. Ezek például fontos kérdések:
1. Melyikőtöknek mi tetszene egy ilyen szituációban? Mitől vonzó számotokra?
2. Pro és kontra érvek. Csináljatok róla egy listát.
3. Mit próbálnátok ki szívesen egy többesben? Van akinek az egymás melletti szex, másnak a párcsere jön be. Viszont olyan is van, hogy csak egy személyt vesznek be. Hozzátok melyik állna közelebb?
4. Mennyire zavar titeket, ha ismerőssel próbáljátok ki? Lehet ez a gond nálatok? Esetleg idegennel (akit előtte megismertek természetesen) könnyebben menne?
5. Mi lesz az alkalom után? Ugyanúgy megy minden? Mennyire változva meg velük a kapcsolatotok?
6. Milyen szabályokat fektetnétek le?
Ha ezek után a kérdések után is biztosan szeretnétek MINDKETTEN, akkor már csak ezek maradnak:
- Szabályok meghozása
- Melyik pár mit próbálna ki szívesen
- Utána mi a terv: néha összejártok pártcserélni vagy egyszeri alkalom.
Remélem, hogy sikerült így kicsit segítenem. Amúgy nagyon jók ezek az alkalmak, de csak felelősségteljes döntés után érdemes belevágni, mert ha az egyik résztvevő nem szeretné igazán, akkor nem lesz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!