Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdemes belemenni ebbe?
Figyelt kérdés
18 eves lany vagyok, keves szexualis tapasztalattal, ami nem jellemzo a korosztalyomra.
Van egy srac akivel beszelgetek, talalkozgatunk, de o 23 eves.
Eleg jokepu, sportos, izmos, szoval gyakorilatilag barkit megkaphat.
O azt mondja jol erzi magat velem. Megeri belemenni?
Vegig azt fogom erezni, hogy olyan pasim van aki nem tudom miert engem valasztott.
Es elegge hianyzik mar a szex...
Varom a tanacsokat
2021. ápr. 30. 21:07
2/7 anonim válasza:
Valószínű hogy csak ki fog használni. Itt sokan rajtam kíbül ezt fogják mondani. De te nem hiszed el és belemész úgyis.
3/7 anonim válasza:
Ki fog használni, pár hónapig együtt lesztek, de jól fogod érezni magad, szerzel kicsit több szexuális tapasztalatot, és ennyi. Lesz még utána is bőven pasid, élvezd az életet, és lépj tovább a következőre, ha már nem olyan jó.
4/7 anonim válasza:
Menj bele, élvezd ki míg fiatal vagy, de ne gondolj bele túl sokat ;) 26/L
5/7 anonim válasza:
Tapasztalat szerzésnek, tanulásnak jó lesz!
6/7 anonim válasza:
Mondom a kronologiàt:
Belemész
Dugtok
Pánikolva írsz Gykre hogy terhes lehetsz e
Ő lesz*r
Te mindent bevállalsz hogy megtartsd
Ő közben félrekur mert te már nem vagy érdekes
Te drámázol de nem szakitassz vele mert a szex jó
Ő továbbra is félrekúr
Te is félrekursz mert már minden mindegy hogy ki megy beléd
Itt sírsz gyken hogy nincs normális pasi
The End
7/7 anonim válasza:
Tetszik neked a pasi, kívánod, akarsz vele dugni? Igen? Akkor naná, hülye lennél kihagyni. A többi - mármint hogy meg tudod-e állni "beleszerelmesedj-e" - rajtad múlik. Ha helyén tudod kezelni a dolgot akkor hajrá (de gumit használj és ne legyél elvtelen teljesen, partner leszel nem szexbábú).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!