Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha azt mondják a barátaim hogy késsöbb ribi leszek?
Kérlek! Ne mutass senkinek semmit!!! Nem tudod kinek küldöd!!! Na ez pl. tényleg ribis, hogyha szétdobálod boldog-boldogtalannak a kepeidet. Ne innen várd a megerősítést, főleg úgy hogy azt sem tudod ki ad tanácsot!! Elég ha leírod/ körülírod a képeid, értelmes ember tud rá választ adni!!!
31N
Kedves Levélíró! Nem nyitok meg innen semmit!!! És nem is válaszolok privátra!!! Ha meg a lány képét/profilját küldted tovább, gratulálok, elő példa vagy arra, hogy miért ne küldözgessünk magunkról infókat noname idegen embereknek. ://
Kérdező csak bátorítani tudlak arra, hogy nyugodtan mondj nemet, ha valami neked nem tetszik. Nem tudod ki van a másik oldalon. Valamint nyugodtan legyél magadra annyira büszke, hogy ne innen várj segítséget ilyen áron. :) :)
Az előző 31N
Aranyos tőled. Csak tudod tőle nem kért senki semmit, kéretlenül küldözgeti magáról a képeket... Csak úgy... Nekem pár hete 2x is elküldte ugyanazt a 4 képet. Ebből nyilván az következik, hogy minden válaszolónak válogatás nélkül elküldi.
Szóval kérdező, ha már képeket küldözgetsz boldog-boldogtalannak, könyörgöm legalább arra figyelj, hogy 1: arcod ne látszon... 2: olyan helyre töltsd fel, ahol nem marad fent hetek-hónapok után is. Nem mindenki olyan jóindulatú, mint pl. én, hogy nem küldözgeti tovább másnak.
#24 Nekem is küldte, azzal a szöveggel korábban, hogy ismerkedünk-e.
#27 Ebben igazad van, én se küldtem tovább.
Női szemmel érdekel. Hogy csak irigyek-e, vagy sem.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!