Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott kapcsolatról/házasságról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2022. aug. 18. 16:17
1/10 anonim válasza:
Szerintem mindenki úgy csinálja,ahogy gondolja,hogy jó.
2/10 anonim válasza:
Személy szerint én nem csinálnám de nem ítélem el aki ilyet csináln
3/10 anonim válasza:
Tök jó, csak én nem szeretnék ilyet.
4/10 anonim válasza:
Az, hogy altalaban az egyik fel jobban szeretne, a masik meg belemegy, hogy ne veszitse el a masikat. Meg hogy nagyon konnyen lehet benne serulni.
5/10 anonim válasza:
Ha mindkét fél boldog benne, akkor szerencsésebbnek tartom, mint mondjuk egy zárt házasságot, tele féltékenykedéssel meg ebből adódó veszekedéssel.
A magam részéről mégsem vágyom nyitott házasságra.
6/10 anonim válasza:
A mai világban teljesen rendben van. Sok a válás és a kapcsolaton belüli visszaélés, szóval abszolút megértem akik ezt válasszák. Ez nem zárja ki a klasszikus normál kapcsolatokat sem, csupán kibővíti a lehetőségeket. Így a párok maguk dönthetik el milyen kompromisszum fér bele nekik adott helyzetben, mit szeretnének valójában.
7/10 anonim válasza:
Szerintem és az eddigi tapasztalataim alapján, jó, semmi gond, ha mind a két fél tisztában van magával és érett, úgy megy bele.
N
8/10 anonim válasza:
Mi mondhatni félig meddig nyílt kapcsolatban vagyunk. Többesezünk, de mindig csak a másik jelenlétében. Szeretőt nem tartanánk soha. Mi így jól megvagyunk.
9/10 anonim válasza:
A több férfi és az asszonykám felállást díjaznám, de csak egymás előtt mindent. Ez tehát közös kaland, nem nyitott házasság részünkről.
35F
10/10 anonim válasza:
Biztos izgalmas lehet, ha a jövendőbeli párom belemenne akkor kipróbálnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!