Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom mostanában teljesen rápörgött a squirtingre, hogyan állítsam le?
Ahogy az első írja.
Vagy mondd neki- bár tudom nem ezen múlik- ,hogy arra sem képes, hogy ezt elérje nálad. Ez majd talán elveszi az önbizalmát. F
Juj, nekem is több pali előhozta már, nem mindenki képes rá, sőt. És aki igen, az se mindig. Mondd meg neki, hogy nem tudsz, de ezzel semmi baj, különbözőek vagyunk, és attól még élvezed a szexet. Ne hagyd, hogy ilyen elvárásokkal nyomasszon, ezzel egy alapvetően jó szexet is el lehet cseszni. (Hasonló a "közel vagy már" kérdés, amúgy is, de pláne minimál kényeztetés után.) A pasik sem egyformák, van, akinek könnyen áll, másnak több inger kell, az egyik gyorstüzelő, a másik lassabb, az egyiknek kifolyik, a másiknak kilő a sperma, a mennyiségek is nagyon el tudnak térni stb.
A csúnya beszédet én speciel szeretem oda-vissza, de tipikusan olyan dolog, hogy vagy valakiből jön természetesen, és akkor izgi, ha nem, akkor meg nevetségessé válik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!