Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, mekkora volt a legnagyobb és a legkisebb méret amihez szerencsétek volt? Milyen élmények voltak?
A legnagyobb az inkább vastagságra volt nagy alig fért a számba. Nagyon tetszett.
A legkisebb a mostani páromé. Nem tudom mekkora lehet. Kb.13 centi. Nekem nagyon kicsi. Nem is élvezem a szexet vele.
# 3 anonim
Az istállót kiganajoztad már?
Talán 13 és 20
Én a nagyobbat választanám
Ezeken kívül még kettővel voltam, akik a kettő között voltak
Legnagyobb 22cm (lemertem)
Legkisebb 9cm
Ha az átlag 15 cm-t vesszuk, akkor a legkisebb ennél kisebb volt, kb 12 cm, a legnagyobb kb 18-19 cm. Nekem a személyes tapasztalatom, hogy a nagyobb mérettel rendelkező pasiknak nem annyira kemény a farkuk mint az átlag méretűeknek.
Jelenlegi páromé mereven 15,5 cm (egyszer lemértük :) és felfele ágaskodó betonkemény - ilyet a 18-19 cm pénisznél sajnos nem tapasztaltam. 26L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!