Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szexibb a popsim nadrában, mint nadrág nélkül?
Figyelt kérdés
Még az ex pasim mondta, hogy nadrágban szexibb a popsim, mint ruha nélkül. Azt mondta, hogy a nadrág kiemeli a popsim formáját.2022. aug. 17. 17:56
11/29 anonim válasza:
Én úgy tapasztaltam, hogy igen. A legtöbb nőnek eg jól szabott farmer vagy szövetnadrág jobban áll, mint mikor meztelenül a lapos, ragyás, esetleg narancsbőrös seggét nézem :D
12/29 anonim válasza:
nem kell bedőlni, csak valaki képeit linkelgeti, egy kis recskahuszár egy új acc-kal!
13/29 anonim válasza:
Ha még aktuális, nekem is jöhet
14/29 anonim válasza:
#12 nem hiszem, ha másét linkelgetné, legalább tetszetőset linkelgetne, de ez formatlan és nagyon lapos.
15/29 anonim válasza:
Na jó én még nem láttam, de komolyan az kellett neked, hogy kanos férfiak szedjenek ízekre a popsidról készült képek miatt?
17/29 anonim válasza:
Szerintem mashogy szexi. En is kaptam visszajelzeseket de valahogy az en paromnak az is tetszik ha olyan nadrág van ami koveriti, az is ha feszes, popsikiemelo nadrag van es az is ha nincs rajta semmi.
Ha nem edzel csak vekony vagy akkor siman lehet hkgy egy nadrag annyit formal hogy sokkal jobban kerek
18/29 anonim válasza:
Rengeteg nőnek farmerban jó a feneke. Az nem engedi a narancsbőrt sem lattatni. Akinek amúgy is jó a feneke, nadrágban sem lesz rosszabb. Az exed őszinte volt veled.
19/29 anonim válasza:
A sok nyomi hogy remeg a privátért🤣🤣🤣
20/29 anonim válasza:
Szexibb egy női popsi nadrágban :DD ilyet az életben nem hallottam. Sztem vicc akart lenni.. vagy ugratott.. és a jelek szerint behúzott a csőbe.
Én nadrág és bugyi nélkül jobban szeretem a női popsit. Nem hiszem hogy egyedül lennék. Ilyeneket am Lakatos Márk mond hogy kiemeli a fenekét a lánynak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!