Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egészségügyben dolgozó nők fehér nadrág/bugyi kombója szerintetek is borzasztó szexi?
Figyelt kérdés
#sürgősségi #Egészség úgy
2022. máj. 30. 10:15
3/12 anonim válasza:
A fehér nadrág+klumpa+mezítláb nálam No1. egy nőn:).
4/12 anonim válasza:
Komolyan van “egyenbugyi” az egészségügyben dolgozó nőknek?!
Nekem ez új és szvsz beteg dolog…
5/12 anonim válasza:
Pár éve volt szerencsém ismerkedni egy ilyen csajjal.
Nagyon csinos volt, és nem csak azért, mert kevesebbet takart a ruházata... :,D
6/12 anonim válasza:
Főleg a 60 éves 100+kilós ápolókon az.
7/12 anonim válasza:
igen.
ha tényleg jól néz ki és fiatal a nővérke :P
pláne ha a tanga formája, vagy színe átlátszik a feher nadrágon, kész vagyok attól
8/12 anonim válasza:
Mondjuk úgy, van akinek jól áll 😉
9/12 anonim válasza:
Igen. Volt több egészségügyis nőm, a fehér nadrág szexi. Volt amelyik épp eü-ápoló OKJ-t végzett, volt három gyógytornász fősulis egymás után és párhuzamosan is, volt ápoló, laboros csaj, egy védőnő (mondjuk ő rendes utcai ruhában járt dolgozni). Az eü-s csajok elég könnyen kaphatók voltak ott, ahol én egyetemre jártam. Tudták, hogy mi kell a férfinak, tudták, hogy mindenki le akarja varrni őket és ezt ki is használták. Az orvostanhallgató srácok matracként használták őket, de nem bánták.
10/12 anonim válasza:
Igen! De a fehér szoknya is (harisnya nélkül).
Ja és inkább sima fazon legyen mint tanga! 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!