Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezi meg a legtöbb férfi a nőknek a meléretét?
Figyelt kérdés
interneten ha rám ír valaki ismerkedni 10/6 nak az a első kérdése 19/L2022. aug. 16. 23:22
1/16 anonim válasza:
Hogy izgassa magát vele, s közben 6/5 nem is tudja, mit jelent a 85c
2/16 anonim válasza:
mert bunkók, én ilyet nem szoktam kérdezni!
18F
3/16 anonim válasza:
Sajnos Magyarországon 8/10 ember még mindig nem tudja mik azok a törtek. 🙁 Amúgy kedves kérdező azért, mert kanos kis p*csök írnak rád főleg, akik csak el akarnak lőni egy patront.
4/16 anonim válasza:
Mert nem kuldesz nekik kepet igy tudni akarjak h mekkora lehet
5/16 anonim válasza:
Egyaránt helyes a 8/10 - azaz 80%< 8 a 10 esetből, mint a 10/6, azaz 10 esetből 6.
Ismerem a törteket... Matek szakos vagyok.
Első válaszadó vagyok
6/16 anonim válasza:
Életemben nem kérdeztem még ilyet. Offold az ilyeneket. Ettől még a mizu is jobb.
7/16 anonim válasza:
Fúúú... Nem. Nem helyes. Második azt jelenti, hogy 6 esetből 10... Kedves matek szakos. 🤦♂️ Tudod, számláló és nevező. Nem használhatod egyszer így, egyszer pedig úgy. 🤣🤣
8/16 anonim válasza:
#7 attól, hogy per van közötte még nem feltétlenül jelent törtet. Vagy ha azt írom, hogy és/vagy akkor az azt jelenti, hogy és vagyad? Mindenki érte, hogy mire gondol a 10/6-nál. Így szokás mondani, semmi köze a törtekhez vagy a matekhoz. (nem 5 vagyok)
9/16 anonim válasza:
Aztaku.... Semmi köze??? Csak annyi, hogy tört vonalat helyettesít... Annyi köze van hozzá. Fordítva szokás mondani, mert úgy helyes. Szavaknál nyilván más a helyzet, ott a ,,per" azt jelenti ,,vagy". Borzasztó, hogy annyira berögzült helytelenül egyeseknél, hogy már helyesnek hiszik...
10/16 anonim válasza:
#9 szerintem meg itt nem direkt törtet jelent a /. Arányt jelez, nyilván, de nem ugyanazt, jelzi mint a hat tized. Nem olyan gyakori a normál magyar nyelvben azt mondani, hogy hat tized férfinak vagy a férfiak hat tizedének ez az első kérdése. Nyilván matematikailag nem helyes, de ez nem matematikai kérdés, hanem nyelvi. Különben nem is szabadna úgy olvasni, hogy 10-ből 6 férfi, hiszen a -ből az kivonást jelent, nem osztást, akkor a 10-ben a 6 férfi lenne a helyes kiejtés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!