Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Küldtetek már magatokr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Küldtetek már magatokról videót, amin masztiztok vagy szexeltek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 16. 22:21
1 2
 11/19 anonim válasza:
52%
Igen de nagyon Sok ido kellett mig ravegyen az illeto
2022. aug. 17. 00:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de meg is bántam :D

Régebben próbálkoztam vele, de visszafele sült el mindig. Nem éltek vissza a kapott dolgokkal, de kaptam elég csúnya visszajelzéseket, amik megtépázták az önbecsülésem.

Több embertől is kaptam olyan tanácsot hogy próbáljam ki megint ha akarom, de ezúttal egy normálisabb személlyel (Nyílván nem a lelkes tanácsadók közül választottam).

És, ismét negatív egy tapasztalattal "gazdagodtam", tehát rájöttem hogy ez ténylegnem az én világom.

Úgy vagyok vele hogy ha lesz hozzá partner akkor annyit nézegethet személyesen amennyit csak akar, de képeket vagy videókat biztos nem fog kapni.

2022. aug. 17. 00:39
 13/19 anonim ***** válasza:
28%

Olyan dolgokat mondtak, ami egyébként igaz volt rád, de te sokkal inkább kedves szavakat vártál, vagy tisztán rosszindulatú megjegyzéseket kaptál vissza?

Miközben pl ruhában megnéznek a pasik az utcán.

2022. aug. 17. 00:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Mindkettő, egy kicsit...? Mármint, nincsen előnyős külsőm, hogy szépen fogalmazzak. Ami egy tény, viszont voltak olyanok akik nem túl normálisan fejezték ki a nemtetszésüket. Jó az ha valaki őszinte, de nem mindegy hogy milyen szavakkal fejezzük ki magunkat.
2022. aug. 17. 01:30
 15/19 anonim ***** válasza:
#14: Olvasva az eddigi hozzászólásaidat most már kíváncsi lettem. :D Hogy mire lehettek azok a nem túl kedves visszajelzések.
2022. aug. 17. 01:37
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem csináltam ilyet sose, nem vagyok kíváncsi idegenek testére. A sajatomat meg szintén nem mutogatom nekik feleslegesen, ez max arra tartozik akivel aktuálisan vagyok.
2022. aug. 17. 01:45
 17/19 anonim ***** válasza:
46%
Nem. Ne erre élvezkedjenek a sikertelen farokhuszárok. Akivel együtt vagyok, annak meg ott vagyok élőben.
2022. aug. 17. 02:32
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Soha senkinek nem fogok ilyen videot küldeni.
2022. aug. 17. 06:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Barátnőm átküldött ilyet de nem masztizós hanem körbemutatta milyen szuper lett szőrtelenítés után.
2023. jan. 23. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!