Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Küldtetek már magatokról videót, amin masztiztok vagy szexeltek?
Igen, de meg is bántam :D
Régebben próbálkoztam vele, de visszafele sült el mindig. Nem éltek vissza a kapott dolgokkal, de kaptam elég csúnya visszajelzéseket, amik megtépázták az önbecsülésem.
Több embertől is kaptam olyan tanácsot hogy próbáljam ki megint ha akarom, de ezúttal egy normálisabb személlyel (Nyílván nem a lelkes tanácsadók közül választottam).
És, ismét negatív egy tapasztalattal "gazdagodtam", tehát rájöttem hogy ez ténylegnem az én világom.
Úgy vagyok vele hogy ha lesz hozzá partner akkor annyit nézegethet személyesen amennyit csak akar, de képeket vagy videókat biztos nem fog kapni.
Olyan dolgokat mondtak, ami egyébként igaz volt rád, de te sokkal inkább kedves szavakat vártál, vagy tisztán rosszindulatú megjegyzéseket kaptál vissza?
Miközben pl ruhában megnéznek a pasik az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!