Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a rosszlányok tudják hogy mire vágyik egy pasi?
Figyelt kérdés
2022. aug. 16. 12:16
1/13 anonim válasza:
A kérdés butaság. Nem igaz. Nem csak ők tudják.
2/13 anonim válasza:
Nem csak ők tudják, csak nem érdekli őket hogy mire vágysz.
Csak arra hogy ő mire vágyik.
3/13 anonim válasza:
Volt egy szexuális élményed, és most ahhoz hasonlítasz mindent.
4/13 anonim válasza:
Az tény hogy nagyon sok nő nulla az ágyban de ettől még nem lehet azt kijelenteni hogy csak a krvák tudják hogy hogyan kell szexelni. Rosszlányok között is van jobb is rosszabb is, én eddig néhány olyan fizetősbe futottam bele akik új szintre emelték a szexről alkotott képemet.
5/13 anonim válasza:
"Miért csak a rosszlányok tudják hogy mire vágyik egy pasi?"
mert ők ebből élnek. gondolom, te is sokkal többet tudsz a szakmádról, mint az átlagember.
6/13 anonim válasza:
Párom iszonyat nagy perverz, olyan szinten, hogy sokan itt fél kezüket odaadnák, ha egy éjszakára megkaphatnák, ha elmondanám miket csinált már... Mégis, szerintem fingja nincs igazán mire vágyik egy pasi, hiába a tapasztalat
7/13 anonim válasza:
Nem értelek. A kurvák pénzért megteszik, amit kérsz. Ez egy szolgáltatás. A testi kielégülést megadják, de a lelkit már nem. Párt pedig valjuk be, hogy nem könnyű találni. Én azt tapasztalom, hogy a külső elvárásokból kell kicsit lentebb adni (átlagos vagy kicsit csinosabb), de több legyen a belső tulajdonságoknál az elvárás. A nem 10/10-es csajok ezerszer jobbak az ágyban álatalában.
8/13 anonim válasza:
Hát az tény, hogy a kicsit belevalóbb csajok nyitottabbak és jobban tisztában vannak a saját szexualitásukkal.
Az átlag nő a saját testét és vágyait se ismeri, nem hogy a férfiakét.
10/13 anonim válasza:
#6 Érdekelne, hogy igazán mire vágyik egy pasi🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!