Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet felismerni a szub lànyokat? Vagy tudnatok tippet ötletet adni hogy hol kezdjem a keresést, ismerkedést? 27/f

Azok lesznek, akik nem érdeklődnek utánad... 😃
Egyébként az első jól írja. Ha tudod mit keresel meg fogod találni.

Egy tapasztalt dom hogyan szúrhatja ki, ki a szub? Mármint ez eléggé általánosan lett kérdezve, vagyis feltételezem, akár az utcán vagy villamoson ülve is észreveszi. Komolyan érdekel, hogyan, ha ilyen tényleg van :D
L

Van kedves 4es.
A subnak van olyan tartása ülve is amin észre veszed. Nem néz fel, nem keresi az emberek tekintetét, általában "merevebb".
A domon látod messziről a magabiztosságot, hogy engem nem irányíthatsz. Üzeni a tekintetével is, hogy itt bizony én irányítok.
Heteró vagyok és nő, de így is észreveszem egy nőn is, hogy ő milyen az ágyba.
Nem nagy tudás kell ehhez, simán ismerni egy kicsit az emberi testbeszédet.

Basszus, ez leírás engem ír le a tömegközlekedésen...
Köszönöm, ötös hsz, ment a pipa. :)
L

Ez nem a társasági lényen múlik. Aki figyeli az embereket az tudja ki milyen típus, és észre veszi a vezető magabiztos férfi vezetőn is a szub hajlamokat, ha kellően figyel a részletekre.
A tekintet meg sok mindent elmond.
Ha meg te ezt 7-es nem tudod elfogadni sajnálom. Írásból tény és való, hogy nem lehet megállapítani. De hogy legyen igazad, ne állapítsam meg a villamoson ülő, magányos lányból a szub hajlamot. De akkor 20 perc kocsmai beszélgetésből simán le lehet szűrni ki milyen. Vagy egy tárgyalásból is, hogy hogyan néz rád a másik fél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!