Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány miért nem szereti a szexet?
Gondolok arra, hogy képesek évekig keresni komoly kapcsolatot... De hogy bírják ki, hogy még "magukhoz sem nyúlnak"?
Továbbá: ismerek a házból egy csajt, kb 25eves, sose volt pasija, mindenkivel elutasító, szóval ebből vonom le a következtetést...
Amúgy vannak férfi krvak is...
Attól hogy neked nem jött össze, más csaj még élvezheti.
Pasi vagyok ne írjatok privatot kanos kisfiúk.
Ha egy nő mindig kapcsolatban van, akkor liánozik, meg szeretetkva, ha jól elvan egyedül, akkor pedig egyértelműen túl sokat válogat.... Igen, biztosan így van, a női nem nagy szakértői megmondták.
Kérdező, honnan veszed, hogy a nők nem nyúlnak magukhoz? Honnan tudod, hogy nem volt annak a nőnek pasija? Elszámolással tartozik vagy mi?
2. Nincs fehér ló, ezért nem is lesz szőke herceg :DD
Csak szürke van és albínó. Visszatérve a témára. Nem mindegyik nő igényli, én igen. Szerintem a napi 2x szex is oké, van száraz oegazmusom 3x is, de például az ujjaimmal béna vagyok.. xD
Ezt a kapcsolat elején kell tisztázni, még azért házasság előtt is érdemes.. :D
22/N
16. Ez eléggé hülye kifogás. Egyszerűen kicsi a libidód, ennyi.
Nekem elképzelhetetlen lenne az, hogy a párommal ne legyek együtt minden téren. :/
16. Plusz én is dolgozom, edzek, hazumunkat végzek és még tanulok is. Az edzés alsó hangon 2 órát vesz el az életemből a közlekedés és az edzés maga. A munka ugye 8 óra, a házimunka átlagosan 2 óra, takarítás, főzés, alvás 6-7 óra.
Aki nem akar másra időt szánni, ne is tegye, de megoldható lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!