Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szub lányok, ketrecbe zárás, durva kikotozes bejön nektek?
Figyelt kérdés
Kikotozes alatt azt értem hogy tényleg nem tudok mozogni akár kötéllel vagy andráskereszhez bilincselve vagy folpackkal teljesen betekerve. Tehát nagyon nagy fokú kiszolgáltatottságra gondolok.2022. aug. 14. 22:43
1/17 anonim válasza:
Nekem szinte csak ez a vonal jön be a bdsmben, a minél nagyobb kiszolgáltatottság
2/17 anonim válasza:
Nekem ez szerintem már sok lenne.
3/17 anonim válasza:
A ketrecet nem adnám de a többi bejön.
5/17 anonim válasza:
Itt mindenki addig szub amíg találkozni nem kéne
6/17 anonim válasza:
tegnap 23:42
Bizony, milyen igaz!
7/17 anonim válasza:
Én találkozáskor is sub maradtam eddig.
Kötözés is jöhet.
F
8/17 anonim válasza:
Ketrec én nincs de imádom kiszolgáltatott és megalázó helyzetben tartani egy sub lányt. Kellene egy saját szuka, ha duci az még jobb.
9/17 anonim válasza:
#8: Duci nőn a legjobb uralkodni ! Párom ilyen és dominálom kicsit
10/17 anonim válasza:
Ketrecet kevésbé szeretem, de párom gyakran kikötöz úgy, hogy mozogni sem tudok. Ilyenkor azt tehet velem, amit csak szeretne (na meg én is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!