Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnak is bejön az izzadt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is bejön az izzadt farok szaga?

Figyelt kérdés

Mielőtt kifejtem leszögezném: Nem vagyunk teljes kiőrlésűek (C típusú áll.polgár, délsvéd, dakota, indián...)

Egyetemet végzett, tiszta, igényes, kisvállalkozásból élő emberre gondoljatok.

Szóval: A jelenlegi párom (a 2. nő az életemben ezért nincs nagy összehasonlítási alapom, ez mennyire gyakori), kifejezetten szereti, izgatónak tartja a napközben beizzadt, "büdi" farokszagom. Teljesen beindul tőle, gyakran ha délután-este találkozunk vagy munka közben, baráti buli után stb.... mosdás nélkül nekem esik és addig kényeztet amíg el nem durranok... Imádja, begerjed tőle...

Nem fura ez vagy más nők, lányok is vannak ezzel így?

Mi 29-30 évesek vagyunk de érdekelne tinik és nálunk jóval idősebbek tapasztalata is.

30f

2022. aug. 8. 14:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%

Hát azért nem tudom,hogy mi ezzel a helyzet, mert ha olyanra kerül a sor, mindig megtisztelem magunkat minimum egy gyors farokmosással, de volt,hogy nedves intimkendővel oldottam meg....

De hát kinek mi!

2022. aug. 8. 14:17
 2/21 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is bejön ez, hogy miért nem tudom, de ez van.
2022. aug. 10. 12:06
 3/21 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is. N
2022. aug. 11. 12:38
 4/21 anonim ***** válasza:
72%
Attól, hogy nem pont fürdés után szexeltek, még nem lesz büdös vagy igénytelen állapotú a farok. Csak van egy szaga, ami sokakat beindít. Nekem a sajátomé izgató.
2022. aug. 11. 15:48
 5/21 anonim ***** válasza:
35%
6# eke pózban ( jóga) legalább le is tudod szopni önmagad 🤣
2022. aug. 11. 15:49
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. aug. 14. 17:40
 7/21 anonim ***** válasza:
90%
húúú, nagyon imádom. meg a jó érett seggszagot is
2022. aug. 29. 18:38
 8/21 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem undorító.
2022. aug. 29. 21:02
 9/21 anonim ***** válasza:
62%

Azért ennek is meg van az elfogadható szintje!

Nem a fityma alatti dolgokra kell gondolni, mert az tényleg ízléstelen, és szerintem, egy nő se nyúl olyanhoz. Ha igen, akkor azt nem önszántából teszi, de az régen rossz!

Én a napi fülledt, ferromon dús szagú puncira gerjedek be jobban! Nyilván, egy frissen ápolt igényesebb, de ott pont a lényeg van, különbözö parfümériákkal, szappannal, tusfürdővel elfedve.

2022. aug. 30. 07:38
 10/21 anonim ***** válasza:
78%

mindenhogy bejön a pasik farka :)

19L

2022. aug. 30. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!