Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha iszonyatosan visszahúzódó vagyok és nem is vagyok helyes sem akkor most már örökre szűz maradok?
Annyiszor leírtam már ezt.
Mindig van béta nő, aki csúnya, kövér, önbizalom hiányos, ápolatlan stb. Hosszú kapcsolatot nem érdemes ilyennel, de arra jók, hogy kihúzd magad a sz$*ból. Csak vigyázni kell a mokuskerekre. Amint érzed, hogy gáz a helyzet dobni kell, lehetőleg úgy, hogy ne legyen üres járat, miközben vele vagy keress másikat és így nem esel depresszióba sem, mert váltja egymást a két nő.
Szóval bekell vállalni ezeket, hogy az ember ne legyen lelkiserult, alkoholista, vagy netán droggduggo...
Lehet undorító dolog, de a két rossz közül ez a kevésbé rosszabb.
Hagyjuk már ezt az alfa béta okorseget.
Kérdező keress fel egy jó pszichológust aki segít kilábalni az önbizalomhiányból. Az se baj ha keresel valami hobbit, esetleg sportolást meg megpróbálsz elköltözni anyádtól így 30 évesen, mert az baromira visszaveti az ismerkedést.
Mondjuk jah...
Amit én írtam az a könnyebb verzió. Én ezt tudom tanúsítani, hogy működik, bár a járulékos károk amiket elszenvedsz az ilyen kapcsolatok alatt...egy kicsit kellemetlen.
De ha vagy olyan erős és kitartó, hogy elmesz egy jó pszichológushoz és nagyon sok energiát és időt beleadva atformalod magad, keresel munkát (ha nincs) elkoltozol otthonról, önálló leszel stb, mondjuk ezek mind hozzák magukkal azt, hogy te is többet fogsz érni a saját szemedben és az energia amit ebbe beleadsz az megfog térülni valamiben, teszem fel lehet osszejon egy normális lány, stb.
De sajnos nagyon ritka az, hogy valaki felemelkedjen poraibol, mindig könnyebb valamihez ragaszkodni mint elengedni.
Amúgy tenyleg egy pszichológusnal kellene kezdened.
Először is magadon kellene fejleszteni, de ha 30 éves korodig erre nem jöttél rá saját magadtól akkor baj van a fejben.
Én is ilyen voltam de én 16! évesen, elkezdtem sportolni, fejleszteni magam, próbáltam barátokat szerezni stb. Mit csináltál az elmúlt 10-15 évben, hogy jobb legyél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!