Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha iszonyatosan visszahúzódó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha iszonyatosan visszahúzódó vagyok és nem is vagyok helyes sem akkor most már örökre szűz maradok?

Figyelt kérdés
És mi lesz velem így? Soha nem fogok szexelni? Soha nem lesz gyerek se feleség, ez nagy hátrány?? Vagy fogadjam ezt el? Már 30 éves vagyok és szűz nem tudok kapcsolatot létesíteni nővel sajnos. Annyira okos sem vagyok jó beszélőkém sincs. Igazából nem is vittem semmire. Akkor tegyek le most már erről az egészről kár rajta idegeskedni? Van értelme élni? Az ivás még mindig itt van nekem de anyám nem enged sokat. De ha egyedül laknek meg sok pénzem lenne valószínűleg vedelnék. 30F

2022. aug. 14. 22:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
"Anyám nem enged inni." :D Na, ezért maradsz az. Nyilván nem arra gondolok, hogy az alkohol a megoldás a problémáidra. Inkább a törekvés lenne, hogy ne maradj ebben az állapotodban. Fejlődj, tűzz ki magad elé célokat, tanulj, sportolj és próbálj elköltözni. A lényeg, hogy változtass és vidd valamire, majd ez elhozza, hogy ismerkedj. Csak el kell kezdeni.
2022. aug. 14. 22:05
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
A hozzáállásod az egész élethez kellene átformálni mindenek előtt
2022. aug. 14. 22:13
 3/11 anonim ***** válasza:
58%

Annyiszor leírtam már ezt.

Mindig van béta nő, aki csúnya, kövér, önbizalom hiányos, ápolatlan stb. Hosszú kapcsolatot nem érdemes ilyennel, de arra jók, hogy kihúzd magad a sz$*ból. Csak vigyázni kell a mokuskerekre. Amint érzed, hogy gáz a helyzet dobni kell, lehetőleg úgy, hogy ne legyen üres járat, miközben vele vagy keress másikat és így nem esel depresszióba sem, mert váltja egymást a két nő.

Szóval bekell vállalni ezeket, hogy az ember ne legyen lelkiserult, alkoholista, vagy netán droggduggo...

Lehet undorító dolog, de a két rossz közül ez a kevésbé rosszabb.

2022. aug. 14. 22:35
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

Hagyjuk már ezt az alfa béta okorseget.

Kérdező keress fel egy jó pszichológust aki segít kilábalni az önbizalomhiányból. Az se baj ha keresel valami hobbit, esetleg sportolást meg megpróbálsz elköltözni anyádtól így 30 évesen, mert az baromira visszaveti az ismerkedést.

2022. aug. 14. 22:41
 5/11 anonim ***** válasza:
93%

Mondjuk jah...

Amit én írtam az a könnyebb verzió. Én ezt tudom tanúsítani, hogy működik, bár a járulékos károk amiket elszenvedsz az ilyen kapcsolatok alatt...egy kicsit kellemetlen.

De ha vagy olyan erős és kitartó, hogy elmesz egy jó pszichológushoz és nagyon sok energiát és időt beleadva atformalod magad, keresel munkát (ha nincs) elkoltozol otthonról, önálló leszel stb, mondjuk ezek mind hozzák magukkal azt, hogy te is többet fogsz érni a saját szemedben és az energia amit ebbe beleadsz az megfog térülni valamiben, teszem fel lehet osszejon egy normális lány, stb.

De sajnos nagyon ritka az, hogy valaki felemelkedjen poraibol, mindig könnyebb valamihez ragaszkodni mint elengedni.

Amúgy tenyleg egy pszichológusnal kellene kezdened.

2022. aug. 14. 22:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz csajozni de szűz nem akkarsz maradni,menj el Rosszlányhoz ,lehet hogy fizetnet kell érte szexért ,és nem ólcso de fél óra vagy 1 óra neked böven elék lenne!én nem nyavajoktam mint te ,úr isten szűz vagyok 20 évesen mi lesz igy vellem,fogtam magam és 20 évesen elmentem 2 órára csajhoz aki elvette a szűzeségemet!jó volt nem bántam meg soha!az helyett itt sajnáltatnát magadat!10-15-20-25.000ft ért 1 órára vagy fél órára egy csaj hoz menj el és a problémát meg van oldtva!
2022. aug. 18. 14:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Rosszlányok.hun sokk választék van !nem tudsz csajozni és akkor mi van ?semmi !nem jött el a vioág vége,elmész kiválasztot ,Rosszlányhoz aki a környéketen van ,meg beszélet velle ,de ajánlom fél órát mert az ólcsobb szokot lenni,lényeg megoldthato ,szűz vagy akkor mi van semmi,én se tudtam régen csajozni habár tanulás lefoglalt ,csajozak ,adj magadra ,dolgoz ,élvezt az életet ,menj pzzhiologushoz ,nem szégyen énis voltam ,segitet rajtam ha valami nyomja lelketet ,tedtrendbe magadat!
2022. aug. 18. 14:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Először is magadon kellene fejleszteni, de ha 30 éves korodig erre nem jöttél rá saját magadtól akkor baj van a fejben.

Én is ilyen voltam de én 16! évesen, elkezdtem sportolni, fejleszteni magam, próbáltam barátokat szerezni stb. Mit csináltál az elmúlt 10-15 évben, hogy jobb legyél?

2022. aug. 19. 10:14
 9/11 NTBS ***** válasza:
Nem, változtass magadon. És ne add fel.
2022. aug. 19. 11:24
 10/11 anonim ***** válasza:
9/9Hűlyeség ,elnézédt!ember igy vagy úgy változig ,változásban nincs semmi rossz!kell neki 90 fogos fordulat ,ha nem változig sosem veszti el a szűzeségét.
2022. aug. 19. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!