Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a férfiak, hogy jogukban áll mindenféle perverz dolgot kéregetni a barátnőjüktől, hogy az ő vágyaik ki legyenek elégítve?
Ez egy nagyon jó kérdés.
Az én párom is ilyen.
Olyan dolgokat ker hogy a hajam égnek áll.
Ha nem megyek bele akkor már biztosan nem szeretem és folyamatosan nyaggat.
Bezzeg engem nem tud kielégíteni csak mindig az ő öröme a lényeg.
Elegem van belőle.
"Olyan dolgokat kér hogy a hajam égnek áll.
Ha nem megyek bele akkor már biztosan nem szeretem és folyamatosan nyaggat.
Bezzeg engem nem tud kielégíteni csak mindig az ő öröme a lényeg."
A te esetben sajnos nem az a fő probléma, hogy miket kér, hanem az, hogy önző a párod és zsarolni próbál érzelmileg azzal, hogy ilyeneket mond. Ha nem is a zsarolás a legjobb szó rá akkor helyettesítsd azzal, hogy manipulál. A fő probléma az, hogy nincs rád tekintettel.
Egyébként valamilyen szinten jogukban áll, hiszen egy kapcsolatban az is benne van, hogy szexuálisan kielégítsük kölcsönösen egymás vágyait. Nyilván nem úgy, hogy az egyik fél számára undorító az adott dolog. De szerintem abban nincs semmi rossz, ha a felek közösen szeretnek megélni az átlag ember számára perverzebb dolgokat. Igazából egy nő ugyanúgy kérhet dolgokat egy férfitól.
Én kérem az anált a Feleségemtől. Szükségem van a fenekére. És Ő is elkezdte imádni és már kéri is.
Cserébe megkapja a szexet 2 férfival. ;)
Egyébként nem tennék olyat amit Ő utálna.
Mivel a párom .... a párom.
Kitől kérjem az ilyesmit, ha nem tőle?
Ha megcsalom az nem jó nyilván.
De az ő vágyai is teljesítve ledznek, hiszen ezért vagyok én meg az ő párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!