Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ilyen Árpa Attila faszinak sem sikerül becsajozni társkeresőn, akkor a gyakoris lúzereknek meg vannak számlálva a napjaik? Örökre marok Marci marad a barátnőjük?
konkrétan a feleségemet ismerhettem volna meg innen, de elrontottam (egy szopás lett belőle)... ezen kívül lepattanós, 40 feletti nőkkel lehet még itt ismerkedni, akik válófélben vannak és/vagy csalják a férjüket...
31F
1. Árpa Attila be tud csajozni, bármikor
2. Árpa sosem volt társkeresőn (ahogy még rengetegen vagyunk ezzel így, én sosem voltam, mégis mindig van csajom évtizedek óta)
3. Az incelek, a nagyon csúnyák, a lúzerek és az intelligencia hiányával küzdők kivételével kb bárki be tud csajozni (rengeteg ismerősöm van, egyszerű munkások, nem különösebben jóképűek, nem gazdagok, mégis mindegyiknek van párja)
Árpa Attilának nem hiszem, hogy gondja van a csajozással. Hosszabbtávú kapcsolata nem volt mostanában, azért próbálkozott társkeresőn.
Ő egy olyan férfi, akivel én bármikor bármit. De szerintem van ezzel így még rajtam kívül egy pár nő.
#9 nem is ismered. Miért kell így beszépni róla?
Ezerszer különb nálad, az már most látszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!