Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg nincs olyan pasi aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs olyan pasi aki 35 felett végig bír szexelni egy egész éjszakát?

Figyelt kérdés

37 éves nő vagyok. A mostani pasim is 1 menetet bír sőt ki sem tud elégíteni rendesen. De szopatni tudja magát.

Nem találok már soha olyan pasit aki bírja?

Sok szexet szeretnék de nem kapom meg.

2022. aug. 13. 21:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%
Hat en meg not nem talalok aki birna... Nem egonol de tenyleg birom ejszakan at, viszont az eddigi partnereim nem igazan birtak
2022. aug. 13. 21:27
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
Na, látom ti se szerelemből vagytok együtt, csak dugatni akarod magad.
2022. aug. 13. 21:34
 3/16 anonim ***** válasza:
17%
Én dobnám a helyedben.. aki nem bír ki egy éjszakát az selejtes
2022. aug. 13. 22:36
 4/16 anonim ***** válasza:
46%
38 vagyok,méreted farokkal.Nyílván pihenőkkel meg sok nyalással de én pl.bírom így egész este.Aki szeretne nyugodtan írjon.Nem harapok.
2022. aug. 13. 22:40
 5/16 anonim ***** válasza:
Tessek kerdezo, fuss össze az 1# el teszteld le aztan ha kibirja az ejszakat mar is lesz masert szenvedni nem emiatt
2022. aug. 13. 22:41
 6/16 anonim ***** válasza:
61%

Én 44 vagyok, egy éve tartok fenn szaxkapcsolatokat (válás után vagyok, most többre nem vágyok) és igen, sajnos az a tapasztalatom, hogy kevés van. Vannak üdítő kivételek, de a többség nem.

Épp ezért szexelek inkább 30 alattiakkal, azok a lelket kib*ák belőlem 🥰🤷‍♀️

2022. aug. 13. 22:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Hát én fiatalabbat keresnék.
2022. aug. 13. 23:33
 8/16 anonim ***** válasza:

Írj rám, ha komolyan gondolod és független vagy!

F.

2022. aug. 14. 09:23
 9/16 anonim ***** válasza:
Ez olyan, hogy a kapcsolat elején még igen, de aztán mivel van rendszeresen szex nem lesz fontosa a teljes éjszakán át. de a normál élet mellett sem ez az irány. inkább utazásokon mondjuk.
2022. aug. 14. 10:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Párom bírja. Igaz kell neki 10-20-30 perc pihenés, de utána jöhet a következő menet. Addig meg... van keze és szája is.
2022. aug. 14. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!