Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem tudok magamnak parancsolni?
Figyelt kérdés
Tegnap együtt voltam egy lánnyal és ahogy elkezdtem simogatni a derekát ahogy előttem állt és puszilgatni a nyakát annyira beindultam, hogy ahogy vetkőztettem, hogy mindenhol csókolgatni és megérinteni akartam, kicsit durva is voltam vele. Egyszer-kétszer jelezte, hogy lassabban de nem bírtam magam türtőztetni és ugyan úgy csináltam amit sajnálok. Reggel bocsánatot kértem, de azt mondta, hogy élvezte nagyon a szexet, de nem szeretnék ennyire bevadulni, hogy nem tudok megállj parancsolni és vadul csókolni akarom az egész testét a nőnek és simogatni mindenhol.2022. aug. 13. 17:31
1/5 anonim válasza:
Az elején van ez. Az újdonság varázsa. Nehány szex után lehiggadsz.
2/5 anonim válasza:
keres olyat aki ezt szereti, en imádom ha a pasi vadember lesz N
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez is típus függő, nekem pont ez a szenvedély hiányzott az első és egyelten férfiból, akivel voltam. Szóval van aki ezt szereti, van aki nem. Vagy találtok kompromisszumot, vagy sajnos el kell engedni egymást
4/5 anonim válasza:
Akkor ne szexelj.
Komolyan. A lány nem hülyeségből mondja, hogy lassíts, hanem mert fáj neki! Igen, rhadt kellemetlen, mikor a másik kb leszrja, amit kérsz.
Önuralom, ember, mert ő nem tud leállítani, ha bevadulsz, és nem mindenki csípi a lefogós megkefélést.
5/5 anonim válasza:
Én szeretem a vad szexet, de amikor az exem dgott, azt hittem, elsírom magam, mert mindig elérte a méhszájamat, ami kvára fájt.
De hiába kértem, hogy lassítson, csináljuk másképpen, neki úgy jó, én meg tűrjem.
Ki is dobtam aztán a francba, mert egy értetlen gyökér volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!