Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális anya -fia szituáció ?
Kesőn érő zípus vagyok és anyám a fejébe vette, hogy fizet nekem egy lányt mert már nem bírja nézni , hogy nem hozok haza csajokat .
Egyik este feljött hozzám és volt egy kicsit kínos beszélgetesünk a nemi életemmel kapcsolatban . Mobdta , hogy majd ő kézbe veszi a dolgokat és segít nekem mert látja , hogy flusztrált vagyok .
Megkért , hogy nézzek ki magamnak egy lányt a rosszlanyokról és ő intéz mindent . Nekem csak annyi a dolgom , hogy érezzem jól magam .
Érdekes helyzet ez . Ti mit csinálnátok a helyemben ?
"a flusztrációmat."
A frusztrációdat.
Nem a legjobb módszer. Nem tudnál esetleg jobbat?
Simán jó ingyen punci!
Ha kell tanács 4 csajnál voltam.
15. A helyesírás nem öröklődik. Simán megtanulhat a kérdező gyereke helyesen írni, de még a kérdező is javulhat és akár a 15-ös válaszolót is lekörözheti. Sose tudni.
Ti tudjátok, melyik a helyesírásért felelős gén? Én még nem hallottam róla, de biztos nagyon műveletlen vagyok.
"helyesírásért felelős gén?"
Nem lepődnék meg, ha 100 fölötti gén kellene hozzá.
Valóban a legnagyobb probléma a helyesírásommal van .
Köszönöm szépen , hogy erre felhívtátok a figyelmemet . Ezentúl jobban odafigyelek arra , hogy mikor tömegnyomorban írok ki egy kérdést a buszon gyakori k.-re telón akkor megfeleljek az itt lesben álló nyelvész / filológus professzorok lelkivilágára .
Köszönöm még egyszer ígérem ezentúl jobban figyelek .
Miért nem keresel egy kicsit nyugalmasabb helyet?
Ott a gondolataid is jobban összeszedheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!