Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális anya -fia szituáció ?
Kesőn érő zípus vagyok és anyám a fejébe vette, hogy fizet nekem egy lányt mert már nem bírja nézni , hogy nem hozok haza csajokat .
Egyik este feljött hozzám és volt egy kicsit kínos beszélgetesünk a nemi életemmel kapcsolatban . Mobdta , hogy majd ő kézbe veszi a dolgokat és segít nekem mert látja , hogy flusztrált vagyok .
Megkért , hogy nézzek ki magamnak egy lányt a rosszlanyokról és ő intéz mindent . Nekem csak annyi a dolgom , hogy érezzem jól magam .
Érdekes helyzet ez . Ti mit csinálnátok a helyemben ?
Ott volt rá időm . Ennyi .
Nem kell ebbe többet belegondolni .
:)
20. hadd írja már meg gyorsan utazás közben a kérdést, ha akarja! Nehogy már a nyomi gyakori használatára még több energiát, időt szánjon! Még ha a saját blogját írná, az legyen igényes, de egy eleve igénytelen oldalon felesleges ennél több energiát fektetni egy kérdés megírásába.
Kérdésedre válaszolva, kérdező: Nagyon nem normális. A te magánéleteddel nagyon nem kellene anyádnak ilyen szinten foglalkoznia. De rajtad is múlik, kérdező, hoyg nem küldöd el messzire, amikor a te magánügyeiddel kezd el foglalkozni ilyen aktívan. Gondolom, nem ez az első eset.
Írja, ahol akarja.
De aztán viselje a következményeit. Ha ennyit szánt rá, akkor ő egy ilyen ember.
Hanyag ember meg ne várjon minősített választ.
Mi a kérdés? Nem tudod melyik lányt válaszd?
Segítek szívesen.
Tapasztalatbol tudnal neki segíteni? 😀
Amugy kérdező mi ujsag? Ossze jott a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!