Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mi a baj a kutyapózzal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a baj a kutyapózzal?

Figyelt kérdés
Barátnőm nem szereti. Azt mondja fáj az alhasában. A szerszámom abszolut nem nagy, 12 cm kb és más pózban nem fáj. Sajnos ritkán élvezhetem így a barátnőmat, pedig a legjobb póz a világon. Ja és állva és hátulról sem szereti, mert úgyanúgy fáj, mint kutyában. De miért fáj, ha előlről/szemből tövig tolhatom? Tényleg ennyire rossz a lányoknak?

#szexpóz #szex #kutyapóz #Szemből szex
2022. aug. 12. 15:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az van, hogy sokszor fájt hátulról, mert ahogy a méhszájat megnyomja a pénisz, onnan hátulról pont olyan lökést ad neki, hogy kb az egész női szervemet megtolja, ezért fájt hasnál is, meg a méhszáj is. A doki azt mondta, hogy ez ilyen. Másnak máshogy áll a méhe, meg van akinek még kellemes is a nyomás érzés vagy semleges, az enyém meg fáj. De a mostani barátommal nem igazán fáj, mert neki vastagabb és puhább a makkja, mint az előző barátaimnak.
2022. aug. 12. 19:33
 22/30 anonim ***** válasza:

Nekem a feleségem ugyanez.

Lovaglóba semmi baj, kutyába meg 1 perc után szól hogy fáj.

Nekem átlagos méret van 14 cm.

Szülés után 3 hónappal csak rosszabb lett a helyzet, van mikor bepróbálkozok, de egyből szól hogy váltsunk pózt...

2022. aug. 13. 05:54
 23/30 anonim ***** válasza:

Lehet valami problémája van vagy esetleg rossz tapasztalata?

Nekem pont így az egyik kedvencem, főleg, mert közben lehet húzni a hajam és/vagy popsin ütni pl

2022. aug. 13. 12:17
 24/30 A kérdező kommentje:
Korábbi rossz tapasztalat kizárt, mert előttem nem volt senkivel. Én sem okozhattam neki rossz tapasztalatot, az elejétől ez van. Pedig finoman rakom be és tolom tovább. De akkor már azonnal szól. Lovaglónál akár nilyen durván is berakhatom vagy ő maga is szokta. És tövig beleül...
2022. aug. 13. 14:03
 25/30 A kérdező kommentje:
De tényleg még a kutyát el is engedném, de sem állva, sem sehogy hátulról nem jó. Pedig előző barátnőm imádta a kiskanál-nagykanál pózt, ami nagyon intim. A kutyát is szerette, nagyokat élvezett közben. De amúgy ha az zavarja, hogy látom, akkor a lovagló hogyhogy nem? Látom ahogy ugrálnak a cicik... Ja, a fordított lovagló az jöhet ám. Ott is látom a popót, meg a puncit ahogy elnyeli a farkam. Még kérdeznék lányokat, hogy mégis mit szégyeltek ezen a pózon? Meg hogy hátulról semmi póz nem jöhet, miért? De na fájna neki, akkor tövig fordított lovaglóban is fájna, nem???
2022. aug. 13. 14:16
 26/30 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos nem a szégyen érzet . Hidd el neki nyugodtan hogy faj mert nekem is szokott , lovaglónal nem de misszionáriusnal ,kutyánal igen én is alig bírok pár percet úgy főleg akkor mikor nagyon be van indulva a párom és löki löki a méhem meg majd kiszakad xd maximum várok még pár percet hogy élvezze de aztán én is szólok de hála istennek o elhiszi és váltunk
2022. aug. 13. 14:27
 27/30 A kérdező kommentje:
Én is elhiszem. Mi is váltunk pózt. De neked máshogy hátulról is fáj? Vagy csak kutyában? Neki misszionáriusba nem fáj, sőt.
2022. aug. 13. 14:36
 28/30 anonim ***** válasza:
55%
Tényleg nem ártana megnézetni magát dokival. Simán lehet valami baja belül amit a farkad ebben a pózban ingerel és azért fáj neki.
2022. aug. 13. 15:49
 29/30 anonim ***** válasza:

Kutyában nekem is eléri a méhszájamat a barátom, és ha nem mozdulok kicsit ellene, mert pl magához szorít, akkor bizony fáj.

A pénisz és a hüvely sem egyenes, így anatómiailag okozhat gebaszt.

Ne tedd tövig és jó lesz.

2022. aug. 13. 21:15
 30/30 A kérdező kommentje:
De a barátnőmnek csak a makkom van bent és fáj neki. Egyáltalán nincs tövig.
2022. aug. 13. 21:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!