Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz ha 29 évesen van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha 29 évesen van kettő 17 éves lány "barátnőm"?

Figyelt kérdés

A két lány osztályárs.

Együtt szoktunk lógni néha este. Elmegyünk burger kingbe meg koncertre meg ilyesmi. Sokszor még discoba is de akkor jön velünk egy barátom is.

Szóval ilyen laza a kapcsolat. Én mindkét lánnyal már lefeküdtem. Ez mennyire elitélendő?

2022. aug. 12. 07:52
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem nem gáz, régen is volt ilyen. Pl párom szülei között 16 év van.

Amikor az anyós gimibe járt akkor jött össze az apóssal, ennek már több mint 30 éve és nagyon jól megvannak.

Hajrá, ha össze akarsz jönni vele akkor csináld.

2022. aug. 12. 13:50
 32/33 A kérdező kommentje:
Igazából ők keresték a társaságom. Ebbe lehet az is benne volt hogy el tudtam őket vinni ide -oda, de mostmár sokat lógnak velem.
2022. aug. 12. 15:02
 33/33 anonim ***** válasza:
70%

Én 36 voltam amikor egy 18 éves csajjal összejöttem.

Azóta feleségül vettem, házat építettünk, gyerekünk lett, stb.

Soha nem bántam meg, sőt minden pillanatát élveztem.

Azt is amikor egy koncert előtti sorban állásnál "Apucinak"

szólított, miközben a fenekem markolászva ledugta a nyelvét

a torkomon :)

2022. aug. 12. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!