Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha 29 évesen van kettő 17 éves lány "barátnőm"?
Figyelt kérdés
A két lány osztályárs.
Együtt szoktunk lógni néha este. Elmegyünk burger kingbe meg koncertre meg ilyesmi. Sokszor még discoba is de akkor jön velünk egy barátom is.
Szóval ilyen laza a kapcsolat. Én mindkét lánnyal már lefeküdtem. Ez mennyire elitélendő?
2022. aug. 12. 07:52
1/33 anonim válasza:
Mekkora kurály vagy ecsééém...
😂
4/33 A kérdező kommentje:
Engem zavar a korkülönbség.
Viszon amúgy intelligens lányok s korukhoz képest. Mind a kettő full jó tanuló.
Az egyik lány még tetszik is annyira hogy össze jöjjek vele, csak hát 12 év az elég sok. Nem?
2022. aug. 12. 08:16
5/33 anonim válasza:
Így nem gáz, de ne akarj velük összejönni, nem lehetne belőle egészséges kapcsolat. És ezt tapasztalatból mondom, voltam ilyen kapcsolatban a lány oldalán.
6/33 anonim válasza:
Ok tudjak h mindkettojukkel dgsz?
7/33 anonim válasza:
Hogy te mekkora kamu vagy!!!
Ha így lenne akkor azt nem kellene kiírni.
8/33 anonim válasza:
#6 ha nem járnak és úgy is lefekszenek vele, akkor szerintem pont nem érdekli őket :D
9/33 anonim válasza:
Huzos a korkülönbség, mert ők meg diaklanyok, te meg elvileg felnőtt, meg ha nem is úgy viselkedsz. Az apjuk biztos örülne, ha tudna, hogy felvaltva kurogatod a lanyaikat.
10/33 A kérdező kommentje:
Nem felvaltva.
Az egyik lannyal 1szer voltam a masikkal pedig 7 alkalommal.
2022. aug. 12. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!