Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem izgat, ha tudom, hogy a barátnőmön vagy feleségemen a fél világ átment?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kikkel csalt meg, kikkel volt csoportos szexben (gangbang), stb, és tökee felizgat, amikor jövök-megyek a párommal, és néznek minket, hogy “ú az a csaj megvolt, a palija tuti mázlista”.2022. aug. 11. 20:15
11/18 Mkdir válasza:
Vannak ilyen onkinzo vagy beteg emberek. Nem rosszbol írom, gondolom te nem így éled meg. Attól még biztos hogy szexuális degeneracio, mivel ellenkezik az alap ösztönnel. Persze mélyen bele lehetne menni a cuckoldba is hiszen tudományosan azt is megvizsgaltak
12/18 A kérdező kommentje:
És mi lett az eredmény?
2022. aug. 11. 20:55
15/18 anonim válasza:
Honnan tudod hogy mit gondolnak.
Lehet azt hogy a csajod nem volt rossz az ágyban, de a mostani csajuk ezerszer jobb nála, és inkább sajnálnak hogy te azt sose tudhatod meg hogy milyen.
16/18 anonim válasza:
És vannak olyan dolgok amiket másoknak készségesen megtett, de tőled megtagadja?
17/18 A kérdező kommentje:
Gangbang, plusz nekem nem nyeli le
2022. aug. 12. 14:07
18/18 anonim válasza:
De te megteszel neki mindent, ugye? Punci és popsi nyalás, spriccelős orgazmus bele a szádba például...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!