Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elmulasztani a puncim fájdalmát?
Figyelt kérdés
az a helyzet hogy táborban vagyok, holnap megyek haza egy hét után és a barátom már többször írta hogy mennyire kíván úgyhogy ha hazaértem szexelnem "kell" de nagyon fáj a puncim. hogy tudnám elmulasztani a fájdalmat? köszi!2022. aug. 10. 18:23
21/23 anonim válasza:
Kérdező, tehát közösülés történt, Ani óta fájdalmat érzel a puncidban!
Óvszert használtatok? A srác keze tiszta volt?
A rossz hírem az, hogy sajnos ez simán lehet nemi fertőzés is! Ne varázsolgass, pláne ne krémekkel, hanem latogasd szépen meg a nőgyógyászt! Ha szerencséd van, akkor csak kidörzsölődött, vagy gomba…
Mindenképpen lásson orvos, mert ha fertőzés, annak súlyos következménye lehet! Értelemszerűen addig a barátoddal közösülési tilalom van! Ő is elkaphatja és oda vissza fertőzitek egymást!
22/23 A kérdező kommentje:
19 nagyon koszi! utsna nezek
21: neked is koszonom! <3
nem fertozes szinte biztos vagyok benne csak a srac meretetol faj es mert nem voltam eleg nedves es kidorzsolodtem.
aki normalisan valaszolt annak nagyon koszonom es a privatokra is vissza irok!
2022. aug. 11. 00:09
23/23 anonim válasza:
Anal nem pálya nálatok? Esetleg próbáld punci helyett most popsiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!