Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ízületi fájdalmakat hogyan...

Ízületi fájdalmakat hogyan lehet gyorsan elmúlasztani?

Figyelt kérdés

Csak 36 éves vagyok, és már a kisebb fizikai tevékenységektől is fájnak a kar- és vállizületeim. Mit lehet ezzel kezdeni, hogy gyorsan elmúljon?

Valami kenőcs vagy kaja, vagy bármi létezik, ami segít?

Megelőzni szerintem nem tudom, mert muszáj dolgoznom, nem hagyhatom másra. Tegnap felástam egy kisebb területet a kertben, attól fáj éppen....

2022. ápr. 27. 07:49
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Leginkább életmódváltoztatással lehet segíteni, kevés állati fehérje fogyasztása sok zöldség és gyümölcs mellett - nekem két héttel ez az átállás után teljesen megszünt minden izületi (és egyéb) problémám.
2022. ápr. 27. 07:55
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
A fekete nadálytő krém beválhat, de csak rövid ideig tart.
2022. ápr. 27. 08:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Előbb csináltatni kell egy laborvizsgálatot, mert lehet köszvény is a háttérben. Egyébként a diklofenák tartalmú gyógyszerek jók erre.
2022. ápr. 27. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!