Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb férfi beadja a derekát és
csúnyább nővel is megelégszik?
Figyelt kérdés
Nem 1 barátom ízlését ismertem, és ahogy haladt az idő szinte mind összejött olyan nővel, aki tudom legbelül nemtetszik nekik. Csak azért vannak együtt, hogy a népektől NE kapják meg, mint én hogy lúzer szerencsétlenek, mert 30 felett is szinglik?
Komoly válaszokat kérek, hisz egy anonim oldal az, ahol esetleg kaphatok erre normális választ.
mert általában a jó csajok ebben a korban már 5 éve foglaltak.
2022. aug. 10. 10:24
2/26 anonim válasza:
VAGY, megismeri és rájön, hogy egy igazán vagány csaj és máris jobban tetszik neki
2022. aug. 10. 10:28
3/26 anonim válasza:
"és ahogy haladt az idő ...." lassan kinötte a gyerekkori hülyeségeit (pl. Csak a hatalmas mellek hoznak izgalomba. Fujjjj a kilogo kisajkak. Dobom ha nem engedi a végbelébe tenni. Ha nem nyeli le akkor csáááá! és a többi ilyen.) és kezdi észrevenni, hogy a fontosabb tulajdonságok nem ezek!!!
2022. aug. 10. 10:34
4/26 anonim válasza:
Azért, mert nem az a lényeg, hogy a nőnek nagy mellei legyenek és tökéletes legyen az alakja, meg minden, hanem az, hogy kedves legyen, segítőkész, empatikus stb.
2022. aug. 10. 10:35
5/26 anonim válasza:
Másrészt ez nem gondolod hogy bántó lehet a nőket besorolni "szép nő" vagy "csúnya nő"-ként?
2022. aug. 10. 10:36
6/26 anonim válasza:
Az ember elkényelmesedik, átrendeződik a fontossági sorrend. Megváltoznak az ízlések is, magamon is tapasztaltam. A személyiség előtérbe kerül, a bombazó alkat hatrébb sorolódik.
A gondolatodat követve: ha ciki valakinek harmincas éveiben, hogy nincs felesége, nem ciki, ha olyan van, aki neki sem tetszik?
Hidd el, az elenyészően kevés kivételtől eltekintve a harmincas krapekok sem úgy néznek ki, mint húszévesen.
2022. aug. 10. 10:40
7/26 anonim válasza:
Még mindig egy bányarémet farkalni mint recsizni.
2022. aug. 10. 10:48
8/26 anonim válasza:
Sokat ugy vannak hogy lyuk, lyuk csak keret más...
2022. aug. 10. 11:01
9/26 anonim válasza:
Hat azert itt sokan fogalomtavarban vannak… abban max tiniknek merul ki a jo no fogalma h nagy mellek vekony stb… 30 korul egy jo no az apolt, igenyes a megjelenese szep a haja mindig szep manikur szepek a ruhai a taskaja tudja mar magat normalisan sminkelni nem egy tonna vakolat melle nincs elhizva, de nem is az az elete h edzoterem es salata, szoval szep az alakja de nem eroltetetten stb stb… na most ehhez kepest tenyleg sokan leadjak es vszeg azert mert ahogy halad elore az ido egyre kevesebb az ilyen no ahogy idosodnek kevesebb idejuk van magukkal foglalkozni legalabbis ez a kifogas. Aki meg megis ilyen az foglalt vagy vannak igenyei…
2022. aug. 10. 11:02
10/26 anonim válasza:
Elnéztem tegnap is a vonaton... egy rakás nő annyira gáz és igénytelen, hogy hihetetlen. Soha a büdös életben nem kéne egy szétfolyt igénytelen nő. Sajnos a többség ilyen. Ha nekem van időm munka mellett edzeni és rendben tartani magamat, akkor a páromtól is elvárom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!