Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan enyhíthetném a menstruá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan enyhíthetném a menstruáció előtti idegességet,feszült hangulatomat? Félek,hogy már a párkapcsolatom is rámegy

Figyelt kérdés

Mensi előtt egy héttel e

Kb minden tünetet megérzek (puffadás,mellérzékenység,édességutánnivágy,fejfájás,görcsölés kb minden) ezeket még elviselném valahogy,de rettentően feszült,ideges is vagyok. Mindenen felkapom a vizet,semmi motivációm,be vagyok burkolózva. Kb mindenen összeveszünk apárommal,vagyis én vele. Olyanon is,ami normál esetben sosem. Magamba keresem a hibákat,és már saját magamat idegesítem,hogy miért vsgyok ennyire rosszkedvű és feszült. :( Mit lehetne ez ellen tenni? Fog. Gátlót,semmilyen gyógyszert nem szedek,de ez az egész helyzet már nagyon kiborít minden hónapba. Ti lányok hogy vagytok ezzel? 25/L

2022. aug. 9. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Az COVID előtt semmi ilyen gondom nem volt, utánna pont ezeket éltem át amit te is. Elmentem orvoshoz, felírt fogamzásgátlók és azóta megint olyan, mint azelőtt volt. Nekem ez vált be. 25
2022. aug. 9. 21:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is benne voltam tavaly a covidba,de sajnos nekem ez már kb 20 éves korom óta így megy. :/ Csak mostanában erősebben
2022. aug. 9. 21:52
 3/3 anonim ***** válasza:
56%
Nekem előtte rendben volt több mint egy évet vártam vele, aztán egy kis hormon tartalmú gyógyszerre adtam a félelmet, és mostmár bánom, hogy ennyit szenvedtem vele
2022. aug. 9. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!