Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennek van valami ertelme,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek van valami ertelme, amit en nem ertek? :D L

Figyelt kérdés
Bejon egy pasi (sejtem hogy tetszem neki) egy szobaba ahol tobben ulunk, es leul egy hozzam kozeli helyre, elkezd valakinek dumalni, de miota bejott a szobaba egyszer sem nezett ram. Amikor mar par perce ott van es beszel, szinten nem nezve ram egyszer sem, akkor poenkodva velem peldalozik vagy belerak a mondandojaba. Ekkor mar nyilvan odanez, de addig mintha ott sem lennek. Ami nagyon feltuno mert maskor meg ennek az ellentete, es folyamatosan nez.
2022. aug. 9. 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Még mindig semmi? Pedig minden nap megkérdezed. Basszus, mássz már rá mert ez már nekem kínos.
2022. aug. 9. 21:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem hinnem, hogy en leszek akire gondolsz. De sajnalom ha kinos neked. :D
2022. aug. 9. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Akkor bocsi, de szinte minden nap van egy pont ugyan így megfogalmazott kérdés.. szinte szóról szóra..
2022. aug. 9. 21:36
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
Tini kategóriába tartozó szintű kérdés...
2022. aug. 9. 21:37
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Nem olvasok vegig minden kerdest minden nap.

De most mar legyszi a kerdesre valaszok legyenek:)

2022. aug. 9. 21:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
13 éves színvonal.
2022. aug. 9. 21:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg 13 éves színvonal
2022. aug. 9. 21:40
 8/8 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom miről írsz,de az ékezetek hiányoznak róla? El sem olvastam amit írtál. Ha már kérdezel legalább a fáradságot vennéd, hogy normálisan fel tedd. Választ persze vársz 🤦🏻
2022. aug. 9. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!