Van értelme diétázni a koleszterinre, ha konkrétan egyáltalán nem hat rá és az évek során így is egyre növekedik az érték?
Szalonnát régen sem ettem sohasem, disznót csak vendégségben, csirkecombot nagyon ritkán, tojást nagyon keveset. Nem tudom, miben van még koleszterin....
Most meg kvázi nem eszem szárazföldi állatból származó húst és mind az össz, mind a 'rossz' növekedett a pár évvel ezelőttihez képest is (ami már szintén szr volt).
A lelkemet kicsinálja, hogy nem ehetem azt, amivel kínálnak, amiből szívesen adnának több napra, ami ízlene, ami vehető a munkahelyen reggelinek és ebédnek, amit rendelnénk barátokkal, amit adnak esetleges munkahelyi oktatásokon, rendezvényeken, ami finom.
A legtöbb orvos azt mondta nekem, hogy ez genetika, pláne, mivel teljesen tökéletes a triglicerid. A kezelőorvosom meg hajtja a diétát, sőt, a napokban szidott le (orvoshoz nem illő módon kb) az értékeim miatt.
Nem érdekel, én szedem a sztatint szívesen, sőt, megkockáztatom, hogy kevesebb a mellékhatása, mint a diéta miatti hiányállapotok.
Ha van itt egészségügyis, neki mi a véleménye?
Ha van itt érintett: ti diétáztok, vagy eszitek, ami egyértelműen elérhető?
Na én a fehér hússal vagyok így és mégse segít a diéta.
Nekem nem csak kicsit magas....
A máj napi 50! tojásnak megfelelő koleszterint állít elő. Ha nem viszed be étellel, sebaj nekilát.
Érdemi vérszint csökkenést csak gyógyszerrel lehet elérni, az esetek 90%-ában. Nem bssza szét a májat, de a piával nem barátok.
Szerezz egy másodvéleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!