Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor lovagol a csaj, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor lovagol a csaj, és elmegyek de nem merek szólni. Ő meg hírtelen pózt vált, és csak anyit mond jó akkor most 69?

Figyelt kérdés

Én fekszek az ágyon mind2 esetben.

Sajátom rá folyik amit bele eresztetem számra folyik de így nem nyalom puncit. Volt e már ilyen veletek.

2022. aug. 9. 19:12
 1/9 A kérdező kommentje:

Ti ha szexeltek és ha hamarabb elmentek utána ha lányt kinyaljatok e úgy hogy bele élvezttek.

Persze spirál van neki nem esik teherbe.

2022. aug. 9. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Latom te is lattad a memet
2022. aug. 9. 19:16
 3/9 anonim ***** válasza:
simán kinyalnám belőle ja
2022. aug. 9. 19:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Erősen kamuszagú a kérdés... szerintem te még élőben nem láttál puncit!
2022. aug. 9. 20:07
 5/9 A kérdező kommentje:
De sajátodat?
2022. aug. 9. 20:20
 6/9 anonim ***** válasza:
#2 én nem láttam elküldőd?
2022. aug. 9. 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem nyalod ki a sajátod, es oralnal elvarod hogy nyeljen a no akkor kepmutato seg vagy
2022. aug. 9. 21:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Haha, én is jártam már így

Utólag persze elmondta a csaj h érezte h beleélveztem és jól kiröhögött

De egyébként nem olyan világvége dolog, a saját spermámat kinyalni a nőből. Azóta volt már példa h önként csináltam, ha szex közben nem élvezett el a barátnőm és utána elvárja hogy élvezésig nyaljam.

Sokan vannak akik nem csinálnák meg, vagy nem smárolnak a nővel miután a szájába élveztek. Egyébként aki nem bírja a saját spermáját az undorodik magától, az egy infantilis óvodás kisfiú a nők szemében. Csak szólok.

2022. aug. 10. 11:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen.Azért mondja,mert érzi hogy beleélveztél,most nyald tisztára.
2022. aug. 17. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!