Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor lovagol a csaj, és elmegyek de nem merek szólni. Ő meg hírtelen pózt vált, és csak anyit mond jó akkor most 69?
Én fekszek az ágyon mind2 esetben.
Sajátom rá folyik amit bele eresztetem számra folyik de így nem nyalom puncit. Volt e már ilyen veletek.
Ti ha szexeltek és ha hamarabb elmentek utána ha lányt kinyaljatok e úgy hogy bele élvezttek.
Persze spirál van neki nem esik teherbe.
Haha, én is jártam már így
Utólag persze elmondta a csaj h érezte h beleélveztem és jól kiröhögött
De egyébként nem olyan világvége dolog, a saját spermámat kinyalni a nőből. Azóta volt már példa h önként csináltam, ha szex közben nem élvezett el a barátnőm és utána elvárja hogy élvezésig nyaljam.
Sokan vannak akik nem csinálnák meg, vagy nem smárolnak a nővel miután a szájába élveztek. Egyébként aki nem bírja a saját spermáját az undorodik magától, az egy infantilis óvodás kisfiú a nők szemében. Csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!