Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/44 anonim válasza:
Ha a lankadt ráncos öreg f@szra buksz a csontkemény szerszám helyett akkor tiéd a pálya, van miből válogatni. Ilyen testet mint Johnson úré biztos nem fogsz kapni hozzá mert a férfiak nagy része nem egy két lábon járó patika és ez így van jól szerintem.
33/44 anonim válasza:
22, én nő vagyok és nagyon szeretem a szép női melleket. Szerintem a forma a legfontosabb és az hogy eredeti legyen
Undorító mind a nagy logos, mind a szilikonos
Ennek a csajnak mikor megláttam a melleit azt mondtam hogy na ez a tökéletes mell.
34/44 anonim válasza:
#33 Különbözőek vagyunk és különbözik az ízlésünk is. Én ezzel tisztában vagyok, el is tudom fogadni, ízlésről nem vitatkozok. A nagy lógós mell neked undorító engem meg elönt a vágy ha olyat látok. Ha mindenkinek csak egy bizonyos típus tetszene már kihalt volna az emberiség.
35/44 anonim válasza:
Téged sem az eszedért szerettek öcskös hogy ilyen kérdéseket teszel fel!
Ha arra vagy kíváncsi hogy nekem mennyire szép neked ahhoz semmi közöd!
37/44 anonim válasza:
Mindig az éppen aktuális barátnőmnek, vagy a majdani feleségemnek.
Nem a méret a lényeg, sokkal inkább az, akié, és hogyan kötődik hozzá az ember.
39/44 anonim válasza:
Rayveness. Az ő mellei maga az álom.
40/44 anonim válasza:
Anyámnak. Mindig feláll ra mikor meglátom melltartóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!