Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másokat is felizgat a gondolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másokat is felizgat a gondolat, hogy szívesen megnézné szex közben egy vonzó ismerős aktusát?

Figyelt kérdés

2022. aug. 9. 12:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Talán egyik bnőmét,úgy izgatna az ,hogy milyen az ágyban.Mennyire változik meg,mennyire felszabadult.Inkább úgy ,hogy ő nem látna nem tudna róla.
2022. aug. 9. 12:58
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
én nekem is vannak jelöltjeim erre
2022. aug. 9. 13:02
 3/20 anonim ***** válasza:
73%
#1 mi tart vissza? Félsz?
2022. aug. 9. 13:02
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
Van itt olyan, aki megengedné, hogy nézzem? Ha kell, fizetek is érte. Komolyan gondolom. Teljesen normális férfi vagyok, csak egyszer ezt is ki kéne próbálni :)
2022. aug. 9. 13:04
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen megnézném én is néhány lányismerősömet. Úgy is, hogy titokban, úgy is, hogy ott ülök, de úgy is, hogy kikötöznek, hogy mozdulni sem tudok, közben kényeztetik egymást. Picit még alázhatnak is.
2022. aug. 9. 13:05
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Minden par osmerosom home videojat neznem.

De csak a csajra koncentralnek ferfikent

2022. aug. 9. 13:22
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Egyik ismerősömet meg a barátnőjét már régóta meg akarom nézni.
2022. aug. 9. 13:29
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
swingerben láttunk már jópár aktust, csakis akkor vonzana, ha tényleg vonzana valamelyik tagja a párnak.
2022. aug. 9. 13:30
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az izgat fel hogy az adott ismerőssel együtt legyen nem az hogy outsiderként csak nézzem mással hogy dug.
2022. aug. 9. 15:20
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Mikor a legjobb barátom megtudta, hogy nudeot és videókat küldtem egy fiúnak, napokig azért könyörgött, hogy hadd nézhesse már meg ő is, kb mindent bevetett, hogy rászedjen (amúgy nem sikerült neki xd), szval igen, gondolom őt is hajtotta a kíváncsiság. Ha a legjobb barátod valaki, úgyis elnézed neki ezeket🤷‍♀️
2022. aug. 9. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!