Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket mennyire zavar ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket mennyire zavar ha egy korotokbelinek több szexuális élménye volt mint nektek?

Figyelt kérdés
Tárakeresőkön ismerkedem, valakinek már volt szex 22 fiuval 18 évesen valaki meg még semmilyen szexuális dolgot nem élt át. De legjobban az nyomaszt ha egy átlagos lánynak volt egyéjszakás kalandja, kapcsolat meg minden igazából ő neki már ujat mutatni nem lehet. Nekem meg éppenhogy sikerult a tizeséveimbe elveszteni a szüzességem az is anniyra frusztrált hogy mindenki szexelt körülettem csak én nem (de szerencsére már ez kapcsolatban megtörtét.) Szüleim is mondják hogy ki kell több lányt probalni (nem csak szexualisan hanem mindenhogy) kb. 4-6ot mire kiválasztom a feleségem, de nekem annyi sose fog összejönni nem hogy fiatalon hanem egész életembe se. Nem önsajnáltatás miatt írok, csak nem érez senki velem együtt, mert akinek nincs csaja az boldogan elvan egyedül, aki meg nem boldog az talál magának. Bár nekem nehéz volt amugy is ismerkedni mert fius iskolába,kollégiumba jartam de mások szerint ez nem kifogás, szerintem meg sulibol sok jo kapcsolat születik meg azontúl tapasztalatot szereztem volna. Az hogy be vagyok pánikolva meg elvagyok keseredve az enyhe kifejezes igazábol arra is gondoltam hogy elmegyek pszichologushoz igaz hogy ő sem segitene de akkor megvigasztalnam magam azzal, hogy en azt is megprobaltam. Hatha van valami tanacsozok meg igazabol azert írtam, hogy hátha akad meg olyan aki így érez mint én. 20/F
2022. aug. 7. 21:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én mindigis stréber voltam a suliban, ezért nem is fogadtak be nagyon. Se általánosban, se középsuliban. Egyetemen már jobban, de ott már bennem volt szociális torzulás. Emiatt sokszor kikosaraztak lányok. A külsőmmel nem volt baj, mert eljöttek az első pár randira. Azóta persze jól menő vállalkozásom van, de direkt nytottam egy étterem féleséget, hogy mindig szívassam ott az ilyen aluliskolázott lányokat. Túlórák, sokszor bemegyek ellenőrizni őket, kamera van. hét utolsó napján szavazniuk kell ki volt a legrosszabb dolgozó stb. De jó fizut kapnak, ezért maradnak. Ez nálam ilye személyiségtorzulást okozott, és iszonyat hosszú munka lenne ezt kiheverni. Az étterem 0-s nekem minden hó végén, de ott élem ki magam.
2022. szept. 4. 19:17
 12/14 anonim ***** válasza:
11 én ezzel nem dicsekednék a helyedben. Menj el pszichológushoz, ne másokon éld ki az aberrraciod.
2022. szept. 4. 19:48
 13/14 anonim ***** válasza:
12es nem dicsekvés.Voltam pszichológusnál, de azt mondta, h nagyon mélyen gyöekerezik ez. És azért lettem aberrált, ahogy te fogalmazol, mert velem is aberráltak voltak gyerekkoromban. Azért kiközösíteni, mert szín5ös voltam? Mondom az éttermemben csak ilyen tipik fiatal lányok dolgoznak. A főszakácsom egy pasi, de vele rendesen bánok.
2022. szept. 4. 20:44
 14/14 anonim ***** válasza:
A legjobb, mikor meg kell szavazniuk a legjobb és legrosszabb heti dolgozót. Valójában nincs jutalom vagy leszidás érte, de kamerán látom, h megy az egymás elleni vita utána. A szavazás nílt, mindenki tudja ki-kire szavazott.
2022. szept. 4. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!