Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély h megmutassa? Nők, ti megtennétek?
Van egy nő ismerősöm. Régen randiztunk is, de nem illünk egymáshoz. Viszont azóta is tartjuk a kapcsolatot. Időnként szoktunk chatelni, ha esetleg összefutunk a városban, akkor azért megállunk beszélgetni...
Már régen is nagyon bejött nekem. Csinos, sportos, nagy cicikkel. Régen mikor még randizni készültünk akkor egyszer küldött szexi fotót is, ahol bár semmi sem látszott, de mégis baromi erotikus volt. Kádban feküdt és lefotózta a lábait, combját.
Kb mióta megláttam izgat a nagy melle. Ti ha megkérne egy ilyen szintű ismerősötök, akkor megmutatnátok neki a melleteket, vagy elküldenétek a francba és megszakítanátok a kapcsolatot?
Fontos h van párja, de nem felhőtlen a kapcsolatuk
Nyilván volt valamennyi vonzalom, hiszen randiztunk. Azóta pedig nyilván nem tudom.
Nem szeretnék egyébként többet, csak h megmutassa, esetleg megfogni
Nem járnék vele. Más világ, más jövőkép
32+ vagyunk mindketten
Ezzel az a gond, hogy ha egyszer megnézted, akkor többször is akarod majd. Meg megfogni.
Egy nő csak akkor csinál ilyet, ha szeretne tőled valamit.
#5 vagyok.
Esélytelen vagy az agyad miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!