Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon alkalmi szexre mekkora esély van?
Jó, maga a kérdés tényleg ratyi lett, elismerem.
Akkor inkább úgy kérdezem, hogy hol tudnék találni alkalmis lányt Mo.-n, aki nem kamu stb.?
4: Teljesen más az, amikor élvezeti szándékból akar összejönni valaki (egy alkalmira) egy csajjal/pasival, minthogy elhiteti a másikkal, hogy akar a párja lenni, azt közben csak egy szexet akar. Na az a bunkóság szerintem. Valótlan érzelmekkel feltölti a másikat egy szexért cserébe, majd jól ott hagyja egy ''megvolt''tal.
Én speciel most csak egy partnert szeretnék, akivel együtt kitölthetnénk a kaland vágyainkat.
Nem kell itt most lenézni ezért, mert dugni van kedvem. Én is ember vagyok, nekem is lehetnek különböző vágyaim, akár ilyenek is.
Az én vágyaim miatt is jöttem fel ide érdeklődni, hogy nem tudtok-e segíteni, akinek van valami információja ezzel kapcsolatosan.
Köszi, jó éjt.
Élő én kell keresni.
Persze az csak annak megy, akinek a csajozás is nagyon megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!