Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi értelme ennek? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme ennek? L

Figyelt kérdés
Egy idősebb pasi folyton hivogatott "randizni", nyomult, nyalaskodott nekem, es amikor beadtam a derekam, mondtam hogy oke, akkor tobbet nem hozta fel, es jobban elkerul.
2022. aug. 6. 00:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán leesett neki, hogy nem akarod. Vagy csak sportból egy igenre hajtott.
2022. aug. 6. 00:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Dehat nekem megtetszett, ezert mondtam igent.
2022. aug. 6. 01:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmi, hódítani akart de közben meg berosált a gatyába. A net is tele van ilyenekkel, egy rakás figura azért ghostingol mert besz.rik a lehetőségtől.

Túl sokat ne rugózz rajta, az ő baja ha nem él a lehetőséggel. Koncentrálj azokra akik meg majd igen, nem csak 1 db ffi van a földön.

2022. aug. 6. 01:22
 4/11 anonim ***** válasza:
25%

Tudom, tudom, de most már én nem akarom

Tudom, tudom, hogy nem lesz még egy alkalom

Tudom, tudom, de most már én nem akarom

Nincs mit tenni, mert gyorsan megunom

2022. aug. 6. 01:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Csak olyan szar, fokozatosan kozeledett hozzam, mar rendesen be voltam ra indulva, latta rajtam, hogy mindig zavarba hoz, es erre elkezd lesz...rni.
2022. aug. 6. 01:51
 6/11 anonim ***** válasza:
#5 sose legyen nagyobb bajod az életben :) Sz.rj akkor te is rá és majd dugsz azzal aki tényleg akarja is nem csak a szája jár.
2022. aug. 6. 03:58
 7/11 anonim ***** válasza:
39%
Nekem legalábis van olyan hogy egy nő csak addig érdekes amig be nem adja a derekát utanna már ott lenne a lehetőség ami 100% h szexel vegzödne és megsem irok neki tobbet vagy ilyesmi. Van aki csak eddig érdekes
2022. aug. 6. 06:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak szórakozott veled! Lépj tovább!

Itt is vannak idősebb pasik, hajrá!

2022. aug. 6. 07:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Másfél évig beszélgettem egy nálam jóval fiatalabb lánnyal (22) mire rászánta magát.

Na én nem ilyedtem meg, azóta is tart. Mindkettőnk részéről maximálisan kielégítő az együttlét.

2022. aug. 6. 07:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez izgata és lehet hogy csak eddig akart ,de az biztos hogy legtöbb ferfi örömmel folytatta volna!

f

2022. aug. 6. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!