Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok!!! Talàlkoztatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!!! Talàlkoztatok már ilyen pasival?

Figyelt kérdés

Mennyire "új" ha nekem úgymond bugyifetisem van?

Nem kamu kérdés.😉 Szeretem ha egy lány szexi bugyiban sétál körülöttem, van hogy szex közben rajtahagyom a bugyit,és csak félretolom közben, szeretek ràèlvezni a bugyira,illetve ha használt, szeretem szagolgatni.:)

25F

2022. aug. 5. 10:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Itt nem híztam meg a szülés után, hanem a párom hízott 100ról 140 kilóra. Igazi apa teste lett. És? Szeret, kíván, megdug. A kedvembe jár.

Én is szeretem őt. Akkor hagyjam el azért, azért mert nem olyan, mint 5 éve? Igent, mondtam neki. Megfogadtam, hogy jóban rosszban mellette vagyok.

Nekem ez még számít.

2022. aug. 5. 12:35
 22/23 anonim ***** válasza:
Ja, azért van pár eset. Ha bántana, ha elverné a pénzt, ha nem foglalkozna velünk, ha drogozna. Ne ez váló ok nálam. De plusz x kiló az nem.
2022. aug. 5. 12:41
 23/23 anonim ***** válasza:

1.Elhizni nem kötelező ( néhány kivétel van nyilván).

2. Aki elengedi magát a 30-as 40-es éveiben nagyon egészségtelen, ráadásul amikor 10-20 év után jönnek a bajok, nehéz már mit visszacsinálni.

3. Igenis el kell fogadni, van, akinek számít az, hogy a párja ( mindegy, hogy nő, vagy férfi) mennyire igényes erre, főleg,ha amikor beleszerettél még nagyon más volt.

Ez külső és belső tulajdonságokra egyaránt igaz.

4. Nagyon sok család pont azért esik szét, mert az egyik fél nem figyel magára, nem öltözik igényesen, jó lesz 20 kilóval több is, esetleg zsíros a haja napokig. Sok ilyet láttam már.

Szerintem egy jó párkapcsolatban is fontos tényezők ezek.

5. Elfogadom, hogy valakinek nem számít, amit leírtam, hát nyilván az ő dolga, dolguk...én ettől még másképp gondolom, nem vagyok egy külsőségekre adó erkölcsi mosogatórongy, aki érti, talán megérti az álláspontomat. Adjon az ember magára, a körülményekhez mérten, külsőre és belsőt illetően is

2022. aug. 5. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!