Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok meztelenül aludni?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran? Es kivel laksz?
Nemed?
2022. aug. 4. 22:06
11/30 anonim válasza:
Régen mindig úgy aludtunk, de mióta 3elmúlt a gyerek és mai napig sokszor benyit éjszaka, már nem konfortos a számomra, asszonyt valahogy nem zavarja, ő a mai napig pucérkodik lazán, én nagyon szégyellös vagyok a gyerek előtt amúgy most 16éves.
12/30 anonim válasza:
Igen szoktam ilyenkor
Szüleimmel.
L
13/30 anonim válasza:
Alsóban rendszeresen, pucéran nagyon ritkán
30F
14/30 anonim válasza:
Szoktam
De csak ha nagyon meleg van. Legtöbbször egy bugyi rajtam marad.
Párommal
L
15/30 anonim válasza:
Sűrűn szoktam. Tesómmal élek együtt.
26f
16/30 anonim válasza:
Általában úgy alszom, ilyenkor nyáron meg főleg. Feleségemmel élek, harmincas éveinkben vagyunk
17/30 anonim válasza:
Soha.
En golyoalloban varom a betorot. Magyarorszagon elunk, ezt ne felejtsuk el.
18/30 anonim válasza:
Ilyen dög melegben napközben is meztelenül vagyok! Egyedül élek. f.
20/30 anonim válasza:
Feleségemmel minden nap meztelenül alszunk. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!