Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, aki meztelenül szokott aludni?
Figyelt kérdés
Mi ennek az oka? Ha van barátnőd, mellette is meztelenül alszol?2020. szept. 10. 18:11
1/20 anonim válasza:
Nem mindig, de gyakran előfordul.
Van, hogy csak a meleg miatt, vagy nincs kedvem felöltözni szex után. Meg azt is észrevettem, hogy ha így alszom nagyobb eséllyel van reggel is valami.
28F
2/20 anonim válasza:
igen, mindig
kényelmesebb, jobb
s szeretem, ha simogat a partnerem...
43/F
3/20 anonim válasza:
Mindig, kényelmesebb és természetes
5/20 anonim válasza:
Mindig úgy alszom.Sokkal kényelmesebb.
6/20 anonim válasza:
Az én párom is így alszik. Mit ne mondjak nekem tetszik:D sokszor kelek arra, hogy áll neki és olyankor olyan jó, hogy nincs rajta gatya és szabadon garázdálkodhatok haha
De ezt félretéve: állítólag egészségesebb így aludni
9/20 anonim válasza:
Persze, csaj mellett alszom csak igazán szívesen meztelenül. Szoktam. Az oka elsősorban, hogy egyrészt nekem mindig melegem van, másrészt sz*r alvó vagyok és ha épp rájön, hogy kényelmetlen a pizsamában, akkor ha megszakadok sem fogok tudni elaludni amíg le nem veszem.
10/20 anonim válasza:
Én mindig pucéran alszok, de néha egy komolyabb fingtól bebarnul a fehér ágynemű sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!