Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb idő, amit szex nélkül töltöttetek?
Figyelt kérdés
Beleszámítva a pettinget is.2022. aug. 4. 09:06
11/27 anonim válasza:
1 hónapnál hosszabb idő nem volt.
12/27 anonim válasza:
Azt a kurv_ annyába, mennyi szűzbarom vadincel van itt 😮
Lepontozó bajnokok
14/27 anonim válasza:
5 éve fejeztem be de nem az én hibámból és akaratomból. Ha 5 éven túljutsz akkor már férfiként sem hiányzik többet a szex.
16/27 anonim válasza:
3 és 4 hónap között. Az exemnek jól esett beghostolni engem. :)
17/27 anonim válasza:
Páromnál mint a legtöbb negyvenes nőnél hormonális változások történtek. Nincs már többet nemi vágya de mivel szeretem emiatt nem hagyom el.
18/27 anonim válasza:
17. Ezt annyira durva olvasni is. Vagy csak én vagyok - és még pár női ismerősöm- ennyire hiperaktív? Lehet túlságosan is.
19/27 anonim válasza:
#18 Nem tudom de én már annyi ideje élek emiatt szex nélkül, hogy el sem hiszem, hogy létezik nő aki ezt szereti és nem csak elviseli. Vagy így próbálom magam nyugtatni. :(
20/27 anonim válasza:
19. Én néha úgy érzem túl sok vagyok a páromnak. Képes vagy kifarasztani őt xD vagy csak szimplán pörgök egész nap és mindig mondom neki hogy kívánom. :)
Bocsi, ezzel nem lehangolni szeretnélek.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!