Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12#: Esetleg fordítva is lehet ezt, tehát: a hátán fekszik a srác, te a talpaidat az arcához teszed, a hátra tett kezeit meg elrendezed:).
De csak óvatosan!
Szerezz egy 1-2 méter hosszú, kb ujjnyi vastag kötelet, köss rá egy csúszóhurkot.
Mikor meztelen, ártatlanul menj oda hozzá, kapd el a heréit, és szorítsd rá a hurkot a zacsira. Így lesz egy pórázod, ami a tökét húzza, hidd el, bármit megtehetsz majd vele ;)
Nekem mindig beválik (és az erre hajlamos pasik is imádják ;) )
Fenyegesd meg, hogy kiheréled, ha nem csinálja amit mondasz.
És akár tedd is meg. ;)
Köszi 17, ötletes c;
Ez a herélés meg vele fenyegetőzés egy nagy turn off
Szerintem azt szokták a leggyakrabban, hogy vesznek egy férfi erényövet, avagy péniszketrecet, természetesen a kulcs jól elzárva, és hetekig nem veszik le a pasiról.
A csicska nem élvezhet el, miközben természetesen az Úrnőjét ki kell szolgálnia nyelvvel. A végén egész biztos, hogy sírva könyörögnek, és bármit megígérnek. Én tuti azt tenném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!