Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexibb, sikeresebb egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexibb, sikeresebb egy nő nagyobb mellekkel?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2022. júl. 16. 20:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
56%
Igen.
2022. júl. 16. 20:07
 2/20 anonim ***** válasza:
60%
Igen, én a valóságba is tudok olyanról akinek természetes módon nőt meg a melle, de később, és kb lepipálta azokat a csajokat akiknek addig nagyobb melle volt.
2022. júl. 16. 20:09
 3/20 anonim ***** válasza:
67%
Számít a mellméret, ezt kár is lenne tagadni.
2022. júl. 16. 20:17
 4/20 anonim ***** válasza:
55%
Lehet, de nekem a kisebb jobban tetszik.
2022. júl. 16. 20:39
 5/20 anonim ***** válasza:
50%
Igen, ezért van ennyi mellműtét mostanában sajnos.
2022. júl. 16. 20:42
 6/20 anonim ***** válasza:
46%

Igen, itt van pl. Nyáry Dia.

A mellműtét előtt azt se tudtam ki ő, most meg csomo helyen látom, filmekben. Igaz hogy általában buta szőkét játszik, és hogy hogy nem lenge öltözékben… Dehát ez is munka😁

Vagy tudnék mondani tehetségtelen DJ-t, aki azért „sikeres” mert folyton kiteszi a melleit a kirakatba. Pasik meg gerjednek rá, ennyi.

Én személy szerint nem tartom sokra azt a nőt, aki így akarja magára vonni a figyelmet, mert ezzel beismeri, hogy más értékei nincsenek.

2022. júl. 16. 20:48
 7/20 Noren1989 ***** válasza:
51%
Nem, nàlam nem.
2022. júl. 16. 21:13
 8/20 anonim ***** válasza:
57%
Egyértelműen igen.
2022. júl. 16. 22:23
 9/20 anonim ***** válasza:
56%

az, hogy szexisebb az kérdéses, az viszont, hogy "sikeresebb, ismertebb, keresettebb" lesz, az már szerintem inkább elképzelhető.

ezt mind látjuk mai napra a médiában, hisz vannak emberek, akik kb csak plasztikai dolgok miatt lettek közkedveltek, ilyen pl.: Kaley Cuoco, aki karrierjének részét azzal szerezte, hogy színészi pályája után megcsináltatta melleit.

de, ha nem is kellene médiáról beszélni, akkor szerintem mindannyian tudunk mondani valamilyen kis sztorit azzal kapcsolatban, hogy fiatalabb korunkban milyen tapasztalatink voltak. tipikus dolgok, tudjátok. volt egy lány, akinek kisebb mellei voltak, aztán megnőttek és hirtelen körbevették a palik, irigyek lettek a lányok, stb stb.

ez velem konkrétan meg is történt gimiben. 2 különböző lány is nagyon szeretett, viszont mások nem nagyon fordítottak rájuk figyelmet. az egyik nagyon dark depressed kategória (nevezzük K-nak) a másik meg inkább egy bájos kis szőke rocker (N). N-nek nagyjából A-B, K-nak pedig olyan C-D körül mozgott a mellmérete. utolsó másfél - 2 évünkben mindkettőnek nagyon megnőttek a melleik és a depisnek egyből lett párja + kicsivel több barátja mint az előtt, a rockernek szintén lett a későbbiekben párja + (szerintem elég sokan rá is mozdultak, vagy legalábbis akartak) és egyértelműen a többi lány osztálytársa elmondása szerint kb megutálta, hisz nagyobb, szebb keblei lettek. szóval szerintem igenis durván jelen van a jelenség és eléggé undorító, szánalmas is egyben...

UI.: felfogni nem tudom minek van ez a pontozós (like/dislike) rendszer. sok agyhalott jön ide, nincs épp semmi dolga és, ha meglát valami értelmes és hiteles kommentet (pl a 6os) és lepontozzák mondván, hogy biztos csak hülyeségeket beszél. már bocsának de szokjunk már le erről. emberünknek teljesen igaza van, a sok élettelen meg jön és lepontozgatja.

meg, ha valaki igennel vagy nemmel kommentel, annyit látok, hogy 50 körüli százalékra van értékelve. már bocsánat, de nem az volt a kérdés, hogy TE megegyezel-e mások véleményével, hanem a kérdésre kell választ adni. könyörgöm emberek 2022 van, ne legyünk már ennyire kiba*zott birkák! ha ezek a 40-50es, gyakorkérdés lovagok ma fiatalok lennének, kb 0 esélyük lenne az életben

2022. júl. 19. 20:59
 10/20 anonim ***** válasza:
42%
Általánosságban inkább úgy mondanám, hogy az aránytalan kicsi mellekkel sikertelenebb lehet. Most persze a közepes és nagy között már nyilván nincs jelentős különbség.
2022. dec. 2. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!