Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt olyan hogy akartatok szopni, de a pasi nem akarta?
Az fontosabb kérdés hogy a nők akik erre hajlandóak nem irigykednek a pasikra amiért ezt átélhetik, plane általuk, mikor nekünk soha nem lesz ilyen erzesben részünk?
Mert ugye a női orálban semmi jo nincs… én mar csak azért sem
11#
Női orálban semmi jó nincs????
Nincs… eleve a csiklo kb 30x kisebb mint a penisz
Annál jobb érzés minthogy egy nagyon szép lany kiszolgáltatja magát neked és hozzad ér egy olyan nagy felületen plusz meg ugye a férfiaknak sokkal könnyen elmenni is, annál jobb érzés nem lehet a világon
En sajnálom hogy nem születtem férfinek, hogy ezt átélhessem…
Mivel elég jo a képzelőerom sokszor elég jól el tudom képzelni hogy milyen érzés lehet ez egy férfinek és nagyon irigy vagyok.
13
Nem a felület nagysága a lényeg, és a női orgazmus nem hinném, hogy rosszabb lenne a férfitól.
Volt.
Volt olyan pasim aki párszor visszautasította (nem mindig), mert kellemetlenül érezte magát attól, hogy én gyakran csináltam neki egyoldalúan, és hogy olyankor mindig csak neki volt jó.
15#
Igen vannak ilyen esetek is.
Viszont azok akiknek van orgazmusa azoknál más a helyzet. Én imádom amikor a párom nyal, sőt hogy még jobb legyen piercinget is tetetett a nyelvébe. Én akár 2x 3x is el tudok élvezni ha nyalnak.
15, te is kimondtad a lényeget, a női oldalról a szex kanyarban nincs a férfihez képest
Ezért is szexfuggo az összes férfi
Az orgazmus akkor az igazi ha szex közben élheti at az ember és ez a férfiak 100 százalékának megadatik, a nők meg csak vergődnek szex közben, orgazmus nélkül
Undorító hogy így lett kitalálva a szex, undorító a természet
Nem elég hogy a nők menstrualnak, nekünk kell szülni, száma szét vagdosnak minket, szenvedünk, míg a férfi csak beleélvez a nőbe… hat nagyon fair mondhatom
Ezért is maradok szűz örökre
19. értem, de szüzen a gyakorikérdések szexualitás témájában
azért csak csemgészgetünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!