Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverz vagyok?
Mióta vannak ezek a nagy melegek, azt tapasztaltam, hogy a férfiak és a nők egyaránt egyre kevesebb ruhában császkálnak.
Viszont! Nagyon sok olyan nőt látok, akik nem hordanak melltartót, vagy nem hordanak melltartót és emellé nagyon vékony felsőt vesznek fel (konkrétan látszik a bimbóudvar) és/vagy nagyon nagyon rövid farmer sortot vesznek fel, ami már már olyan mint egy bugyi.
És akarva akaratlanul is odapillantok mikor ilyet látok. Ez sokszor nagyon zavaró. Nem szoktam ilyen lenni, de az ilyen esetek folyton odavonzzák a tekintetemet. Ez perverzség lenne? Vagy csak ösztönös reakció? Nem akarom leteperni az utcán őket, meg semmi ilyesmi, csak egyszerűen ránézek. És már engem kezdett el zavarni ez az egész...
szóval vonzzák a tekintetedet a lengén öltözött jó nők.
vagy valami lakatlan szigeten éltél eddig, vagy ez lesz a hónap troll kérdése.
Jaaj ne már. Nem vagy perverz, a kérdező se perverz, én se vagyok az. Teljesen normális ha megnézzük a nőket, az is teljesen normális ha meg is kívánjuk őket. Kivéve ha túl feltűnően, szó szerint leesett állal és nyálat csorgatva teszitek, mert akkor ti perverzek vagytok, de nagyon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!