Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm régebben sok spermát evett, akkor lehet baja, ha én inkább popsijába megyek el és úgy nem tudja lenyelni?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hozzászokott? Vagy popsijából is felszívódik a spermiumok? Sok pasival volt régen és ők oda szerettek menni a szájba neki sokszor. Én 25F vagyok, ő 20L.2022. aug. 2. 22:26
1/12 anonim válasza:
Jah, nagyon szereti szájba a kicsike, nekem is mindig kiszívta utolsó cseppig. De én a méhébe szerettem engedni.
2/12 A kérdező kommentje:
Ismerted? Te voltál az akit mesélt lehet akkor vagy is sokat is mesélt nem te voltál a miskolci rokiban vele?
2022. aug. 2. 22:31
3/12 anonim válasza:
Bocsi,hogy beleszólok,de én is miskolci voltam!
Hány éves lehetett a lány,ha most 20?
Mert a Rocky ha jól tudom,több éve megszünt...
Ha tévedek,akkor Bocsánatot kérek!!!
F
4/12 anonim válasza:
Huh, úgy látom vannak még gondok a biológia oktatása terén... (meg a nyelvtan vonatkozásában is) Mi baja lenne??? Semmi. Megbeszéled vele hova szereti, hova lehet, hova nem és kész.
5/12 anonim válasza:
#2 Nem tudom, meg kellene dugni, hogy eszembe jusson újra.
7/12 anonim válasza:
penteken megyek Rockyba
leellenőrizhetjük hogy én voltam -e
8/12 anonim válasza:
de ezt csak aktussal lehet kideríteni
9/12 anonim válasza:
Nem.. nem lehet..Ez a kérdés nem lehet komoly...
10/12 anonim válasza:
Elvonási tünetek jelentkezhetnek, ami akár halálos is lehet, mint amikor alergiás valaki a méhcsipésre. Ezért jo lenne ha a nők rendszeresen leszopnának férfiakat, hogy kapjanak elég spermát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!