Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a Hotwife és a Cuckold szex között?
A hotwife olyan feleség, aki szeret félrelépni, 1 vagy több, rendszeres vagy alkalmi pasikkal, a férje tudtával.
A cuckold olyan férj, akit az izgat, ha a felesége mással, másokkal is szexel, többnyire az ő jelenlétében vagy közreműködésével.
Szóval a hasonlóság csak annyi, hogy mindkettő esetén a feleség másokkal is szexel, de egyébként jelentős a különbség.
nem értek egyet egyessel, főleg azért, mert mi már párommal csináltunk hasonló dolgokat és így érzem, hogy mikor mi. De persze ez is felfogás különbsége, mint hogy mi számít perverznek. Valakinek már egy orál is az, valakinek még egy BDSM sem az.
Szóval az én definícióm szerint, ahogy én élem meg:
Hotwife az, amikor a kapcsolatban a feleség benne van dolgokban külsős partnerekkel. Ennek egyik fő alapja, hogy a pasival "együtt" csinálják, vagyis a pasi is involválva van, nincs kirekesztve, ő is részese, ami nem azt jelenti, hogy mindig hármas szex van, hanem hogy nincs az, hogy kizárják, vagy titkolják, vagy bilincsbe verik. Teljes őszinteség, közös döntés, közös élvezés. Az is lehet Hotwife, ha mondjuk a pasi nincs otthon, de megszervez a feleségnek egy randit. Ilyen "wife sharing" beállítás, megosztja a feleségét, a lényeg a feleség és az ő élvezete
Cuckold:
Hasonló, viszont az alap elv különbség a megalázás, ahol a férjet dominálja egy másik pasi, azzal, hogy elkapja a feleségét egy menetre és a férjnek kuss van. Főleg ha még az asszony is rájátszik erre, hogy elmondja mennyivel jobb a pasival a szex, mennyivel nagyobb kan, mennyivel jobb a farka. Itt a durva dolgok, amikor már péniszkalitka van, meg az idegen beleélvez a nőbe és a pasinak ki kell nyalnia, stb.
Nekünk már van pici tapasztalatunk, én Hotwife párti vagyok és párom is az, viszont történt már egy kis Cuckold is egyszer, csak nagyon röviden és megfelelő pillanatban izgató tud lenni mind a kettőnknek, viszont nem keressük. Egy igazi Cuckold nem lenne jó nekem, de egy kicsit "megrendezett" beleférne (pl előre megbeszélem a sráccal, hogy csinálhatja, szóval engedély megvan és tudom, hogy bármikor megállíthatom, de mégis úgy teszünk, mintha dominálna)
Csak egy élő példa:
Hotwife: Többes az asszonnyal, beszálló pasi, minden történt, de mégis én voltam a főnök, az engedélyem nélkül nem volt semmi.
Cuckold: lejárt a menet, pakolunk, WC, zuhany, stb és amiről nem tudtam, csak másnap mondta el párom, hogy amíg ő zuhanyzott, a pasi bekérezkedett hozzá, majd elkapta zuhany alatt, megfordította és keményen megdugta. Én nem vettem észre, azt hittem egymás után zuhanyoztak. Nekem ez egy Cuckold dolog volt, tök durvának éltem meg (és bevallom nagyon izgat még most is), de az a poén, hogy a srác sokkal durvább dolgokat is csinált párommal előttem mint egy sima dugás, de mégis ez a titokban elkapja és magáévá tette, nekem sokkal erősebb volt és nekem ez már cuckold volt.
#3 részben van igazad, cuckold az is ahol nem történik meg a férj megalázása. Amit írtál az a cuckold egyik speciális típusa.
Igazság szerint ennek nincs egyértelmű "hivatalos" definíciója, a sima 3-as is lehet cuckold. A biztos az, ha a felek nem csak kifejezésekkel dobálóznak, hanem ha egymással megbeszélik ki mit ért alatta (mind a pár egymás között, mind a potenciális beszálló).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!